PLAY.SONTURK.NET 1.7.X // SURVIVAL // SKYBLOCK // KITPVP //FACTIONS // CREATIVE // HUNGERGAMES // QU

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

ADRES
PLAY.SONTURK.NET
SonTÜRK Craft, 1 yılı aşkın hizmet süresiyle, sizlerin destekleriyle büyüyen, kaliteli bir sunucudur. Destekleriniz için ekibimiz adına hepinize teşekkürü borç bilirim.​
tomnut1997 - SonTÜRK ' Craft

Serverin 6 aylık parası ödenmiştir.
Serverimizin sürümü 1.7.2 ----1.7.10'dur

Nitrado güvencesi ile 0 lag garantisi veriyoruz.

Boss Sistemi

Seviyeli adminler sizinle ilgilenmeye hazır.
Serverimiz 238 kişiliktir eğer kapisite yetmezse artırılacaktır.
Sunucunun Maplarında Çalıntı Alıntı Yoktur. Yasal hakları PmMedyaya Aittir
Survival Games (Açlık Oyunları) eklenecektir.Eklenme sebebi oyundan sıkıldığınızda arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz.
Para kazanmak fazla kolay değil, diğer sunuculardaki gibi az emek vererek çok zengin olmayacaksınız.Fakat alın teriyle kazandığınız başarıların mutluluğunu yaşayacaksınız.

Sunucu Adı: SonTÜRK
Sunucu Versiyonu: 1.7.x

Bağlantı Adresi: play.sonturk.net
Web Site: http://www.sonturk.net
Facebook Adresi: https://www.facebook.com/sontürkcraft

Toplam RAM miktarı: 38
TOPLAM KAPASİTE: 238

Kufur kesinlikle yasaktir!
Ayrimcilik/dislama yasaktir!
Reklam yapmak Kesinlikle yasaktir!!
Yetkilileri bos yere rahatsiz etmek yasaktir!
Irkcilik yapmak kesinlikle yasaktir.Sebebi suresiz bandir.!
Kurallara Uydugunuz Takdirde Herkese Iyi Bir Server Vereceksiniz.

Son düzenleme:

pmmedya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Faction şu an kuruluyor 1-2 güne online olur

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
her şey Süper. TEK Bir Öneride Bulunacağım KitPvP Sunucunuzda Oynadım Bir Tek Orda 3 Çeşit Vip Çeşidi Var Galiba Yada 2 Olması Lazım. Size Bir Öneri. Faction Dışındaki Sunucularınızda Tek Vip Olmalı. Faction Ap Ayrı Bir SUnucu Olduğundan Dolayı Ondan 1 Den Fazal Olabilir Ama Diğer Sunucularda Tek Çeşit Olmalı. Bölye Daha Çok Vip Satarsınız Buna İnanın.

pmmedya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
her şey Süper. TEK Bir Öneride Bulunacağım KitPvP Sunucunuzda Oynadım Bir Tek Orda 3 Çeşit Vip Çeşidi Var Galiba Yada 2 Olması Lazım. Size Bir Öneri. Faction Dışındaki Sunucularınızda Tek Vip Olmalı. Faction Ap Ayrı Bir SUnucu Olduğundan Dolayı Ondan 1 Den Fazal Olabilir Ama Diğer Sunucularda Tek Çeşit Olmalı. Bölye Daha Çok Vip Satarsınız Buna İnanın.
Tavsiyen için teşekkürler 2-3 çeşit vipnin sebebi bütçeye uygun olması kimisi 5 tllik alır kimisi 20 tllik alaır
ama güzel düşünce yinede saol :notch:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Good.. Girdim.. Oynuyorum..

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel emek verilmeye çalışıyor gibi duruyor, başarılı, daha değişik oyunlar katabilirseniz daha güzel olacağını düşünüyorum.

pmmedya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel emek verilmeye çalışıyor gibi duruyor, başarılı, daha değişik oyunlar katabilirseniz daha güzel olacağını düşünüyorum.
Quake Ve Factions Ekliyecez ++ Parkurlar Ekliyecez Lobide Müzik Ekledik 15 Ayrı Müzik Dİnleme Keyfi :D[DOUBLEPOST=1412716386,1412716330][/DOUBLEPOST]
Survival bosslarin canin filan düşür lan 2 saattir kesemedik 5 kişiyiz.
Önzelikle düzgün konuşursanız sevinirim amirim değilsin bana emir veremezsin ama canlarını düşürebiliriz ayarlıyacam

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Quake Ve Factions Ekliyecez ++ Parkurlar Ekliyecez Lobide Müzik Ekledik 15 Ayrı Müzik Dİnleme Keyfi :D[DOUBLEPOST=1412716386,1412716330][/DOUBLEPOST]
Önzelikle düzgün konuşursanız sevinirim amirim değilsin bana emir veremezsin ama canlarını düşürebiliriz ayarlıyacam
Katılıyorum

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prison,Real life eklenmeli sunucuya ^•^

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Emir vermek bi alakasi yok ben küçük bir tavsiye verdim neden şimdi böyle patlıyorsun ha benide sinirlendirdin neyse uğraşmam..