PLAY.SONTURK.NET 1.7.X // SURVIVAL // SKYBLOCK // KITPVP //FACTIONS // CREATIVE // HUNGERGAMES // QU

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Faction şu an kuruluyor 1-2 güne online olur
Hatırladım ben sizi ya hani sitesi template olan ama bizim 150 Liralık teklifimizi beğenmeyen ve o paramı ya diyen icraft.su isimli sitenin birebirini alıp kendinizin yaptığını iddia eden mükemmel bir sunucunun sahibinin abisi oluyorsunuz galiba yanılıyormuyum yoksa ?

ByEmre939

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BAŞARILI BİR SUNUCU SEMİH + YALNIZ BUNGEE PLAYER COUNTER BİRAZ KOTU OLMUS RENKLENDİRİRSEN DAHA İYİ OLUR

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatırladım ben sizi ya hani sitesi template olan ama bizim 150 Liralık teklifimizi beğenmeyen ve o paramı ya diyen icraft.su isimli sitenin birebirini alıp kendinizin yaptığını iddia eden mükemmel bir sunucunun sahibinin abisi oluyorsunuz galiba yanılıyormuyum yoksa ?
Birincisi biz 150 tlyi beğenmedik değil Size güvenemedik. Site yapioz adamlar satın aldıktan sonra ben yaptim dio.Bir kere böle olay yaşadık ondan kendi tasarımımızı hem siteye koyamioz hemde satamioruz.Yakında telif hakkını alıp öle satım yapacaz ayrıca biz McLaboratyden aldık Çalmadık[DOUBLEPOST=1412790813,1412790731][/DOUBLEPOST]
BAŞARILI BİR SUNUCU SEMİH + YALNIZ BUNGEE PLAYER COUNTER BİRAZ KOTU OLMUS RENKLENDİRİRSEN DAHA İYİ OLUR
Renklendirme konusunda haklısın ancak ilk defa BungeeCorde sv kurduğumdan anlamadım nasıl renklendirecez sölersen hemen düzenlerim

ByEmre939

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BAŞARILI BİR SUNUCU SEMİH +
Birincisi biz 150 tlyi beğenmedik değil Size güvenemedik. Site yapioz adamlar satın aldıktan sonra ben yaptim dio.Bir kere böle olay yaşadık ondan kendi tasarımımızı hem siteye koyamioz hemde satamioruz.Yakında telif hakkını alıp öle satım yapacaz ayrıca biz McLaboratyden aldık Çalmadık[DOUBLEPOST=1412790813,1412790731][/DOUBLEPOST]
Renklendirme konusunda haklısın ancak ilk defa BungeeCorde sv kurduğumdan anlamadım nasıl renklendirecez sölersen hemen düzenlerim
İstersen skype ekle bertoemre1 anlatmaya calısırım

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu incelemedim, fakat sitenizi daha önceden incelemiştim. Daha önce bu şekilde tasarlanmış bir site görmedim, hem de bir Türk tarafından. Tasarım internet üzerinden alıntı değilse, site gerçekten güzel olmuş.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Ruh hali
eminim güzel bir severdir gireceğim :D

pmmedya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
şu an SUNUCUMUZ BAKIMDADIR KISA SÜRE SONRA AÇILACAKTIR BİLGİNİZE