PLAY.TEKKANTR.PW | 1.8.X | #LEGENDISBACK! | Sunucu Aktif! | Arkamızdan Konuşanların, Hayallerinde İmzamız Var!

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ekli dosyayı görüntüle 82891
Biz süslü, püslü adamlar değiliz ^_^ Cümleten selamün aleyküm,

Kardaşlarım;
"TeKKaNTR" Namını birçok survival oynayan kişi bilir, Bir çoğumuz "TeKKaNTR" Sunucusu ile çok güzel kardaşlıklar kazandık. En azından ben öyle düşünüyorum ^_^ . Skypeden , İnstagramdan V.b. Yerlerden bana ulaştınız, Beni, TeKKaNTR Yi özlediğinizi belirttiniz. Bu mesajlarınızı görmezden gelmek, icap etmezdi, Mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Evet nihayet eski günlerimiz, Efsane ortamımız, Sımsıcak sohbetlerimiz geri geliyor.

Şimdi sunucumuza gelelim kardaşlarım, beni bilen bilir bende sizin kafanızdayım. Sunucularda herşeyden önce Lag olmamasını isterim. "TeKKaNTR" Sunucusunda herşeyden önce Lag sorunu tamamen 0'Dır. Gereksiz plugin eklemeyip, Sizlere akıcı, eğlenceli, hoş vakitler geçirebileceğiniz Survival ortamı hazırladık.

Verdiğiniz, Vereceğiniz Destekler İçin Şimdiden ALLAH Razı olsun. :şapka:
Ekli dosyayı görüntüle 82914

Server IP: Play.TeKKaNTR.Pw
Sürüm: 1.8.X
Site: Www.TeKKaNTR.Pw
Ram: 16GB
Slot: 200
Hosting: BATİHOST

Ekli dosyayı görüntüle 82915
------------------------------------------------------[ >< TAKIM>< ]------------------------------------------------------
>
Takım Kurarak Arkadaşlarınla Birlikte Diğer Takımlarla Savaşabilirsiniz.
----------------------

------------------------------------------------------[ >< PVP KORUMASI >< ]------------------------------------------------------
>
Savaş Esnasında Oyundan Çıkarsan İtemleriniz Gider.
----------------------

------------------------------------------------------[ >< KÖYLÜ TAKAS >< ]------------------------------------------------------
>
Köylülerle Takas Yapabilirsiniz.
----------------------

------------------------------------------------------[ >< İPEKSİ DOKUNUŞ ><]------------------------------------------------------
>
Spawnerleri Kırabilir , İstediğiniz Yere Koyabilirsiniz.
----------------------

------------------------------------------------------[ >< SANAL MARKET >< ]------------------------------------------------------
>
İtemlerinizi Markete Koyarak Satabilirsiniz.
----------------------

------------------------------------------------------[ >< KELİME OYUNU >< ]------------------------------------------------------
>
10 Dakikada Bir Chate Kod Oyunu Gelir!
----------------------

------------------------------------------------------[ >< COİN SİSTEMİ ><]------------------------------------------------------
>
Servere Özel "COIN" Eşyasıyla Değerli İtemler Alabilirsiniz.
----------------------

------------------------------------------------------[ >< BANKA SİSTEMİ ><]------------------------------------------------------
>
Oyunda Durduğunuz Sürece /Warp Banka'Dan Para Alabilirsiniz.
----------------------

------------------------------------------------------[ >< TAKAS SİSTEMİ ><]------------------------------------------------------
>
Birbiriniz Arasında %100 Güvenli Takas Sistemi!
----------------------

------------------------------------------------------[ >< KAZMA SİSTEMİ >< ]------------------------------------------------------
>
1000 Taş Veya Nether Taşı Kazdığınızda 2000TL Ödül!
----------------------

------------------------------------------------------[ >< RÜTBE SİSTEMİ >< ]------------------------------------------------------
>
Rütbe Atlayarak /Repair Yetkisi Ve Büyüleyici Kitlere Sahip Olun!
----------------------

------------------------------------------------------[ >< ŞANSLI TAŞLAR >< ]------------------------------------------------------
>
Kazdığınız Taşlardan %1 İhtimalle Elmas , %2 İhtimalle Altın , %3 İhtimalle Demir Çıkar!
----------------------

------------------------------------------------------[ >< EVENT SİSTEMİ >< ]------------------------------------------------------
>
Saat Başı Otomatik; Elmas, Demir, Zümrüt, Altın Vee Tabiiki 1 Adet Anahtar Dağıtılır!
----------------------
Ekli dosyayı görüntüle 82917

Server Kapanır Mı ? > Sizler Olduğu Sürece Bu Süreyi En Uzun Sürede Tutuyoruz!
Alım Varmı ? > Alım Olacağı Zaman Oyun İçinden Haber Veriyoruz!
Claimde PVP Açıkmı ? > Claimde PVP Açıktır!
Bot Koruması Varmı ? > Sunucumuzdaki Site Kaydı Sayesinde Size %100 Korumalı Oyun Sağlıyoruz!
Büyülü Elma Yasak Mı ? > Evet Yasaktır!
Barut Yasak Mı ? > Evet Yasaktır!

Ekli dosyayı görüntüle 82918
Ekli dosyayı görüntüle 82919
Ekli dosyayı görüntüle 82920
Ekli dosyayı görüntüle 82921
Ekli dosyayı görüntüle 82922
Ekli dosyayı görüntüle 82923

ARKAMIZDAN KONUŞANLARIN HAYALLERİNDE İMZAMIZ VAR. :bayrak:

TANITIM VİDEOSU;

Son düzenleme:

_BurakTRHN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tek Soru Şu X-RAY Koruması Var mı?Son Sürüm de Açsaydınız Daha Güzel Olabilirdi

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
Bakalım bu sefer askere mi gideceksin yoksa batihostu mu suçlayacaksın. :ci:

Son düzenleme:

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam sunucumda oynayan kişileri takımları özelden yazarak kendi sunucunun açıldığını bildirmeye gelme artık.
Başka sunucularda reklam yaparak basitleşmeyin.

Kaç kere açıp kapatıp vip paralarını toplayıp ortadan çeşitli bahanelerle sıyrılıyorsun, bu kadar basit olma.
Askere kaç kere gittin, nitrado ile sorun yaşayıp durdun, maşallah bismillah.

Batihost hostinginde bir sorun yaşamazsın,
Sunucuyu kapatıcağın zaman iftira ve suç atmaya kalkışma, aman diyim başkaları gibi sonra gizli gizli farklı isimler ile gerçek kimliğini saklayarak makine almaya çalışırsın.

Başarılar diyelim , iyi forumlar.
Söylediklerimi kulak arkası etme, reklam yapmaya devam etme aman aman

Spayr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni konu , mimari ve eklentilere ihtiyacınız var. Tecrübelerinizi , deneyimlerinizi çoğaltmaya çalışın.
Ama hiç umutsuzluğa kapılmayın. Umutsuzluğa kapılanlar her zaman kaybeder. Tam destek vermekteyim size.

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Screenshot_21.png

Bu şekilde olmaz, no no no.
Ortalama 1 aydır, sürekli farklı isimler ile sunucuma girerek oyuncu toplamaya çalışman.
Sürekli sunucu açarak ' askere gitmen , nitradonun sana bozuk atması , maddi durum vs.' bahaneleri yapman.
VİP ücretlerini toplayarak yok olman.
MaşAllah, Bismillah ! Allah-u Ekber.

Tekrar; Sunucumda reklam yapmaya gelme.
Kendin gelişmeye çalış tamammı kardaşım.

ReisSilo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Umarım yine bu aleme Din’i katmazsın. Herşeye “Maşallah kardeşim, adamlığımız budur, sese gel bizi tanı” gibisinden forum üyelerine oynamazsın. Bir müslüman olarak bundan hoşnut olmuyorum, olmayacağım. Sunucuya girerken Ayet-el Kürsi okuyoruz resmen. Bunları bırakmışsındır umarım...

oyunofisi

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
uzun zamandır beklediğim sunucu. uzun zamandır devam eden tek sunucu bi açılsın diğer serverlerin neslini tüketcez :)

FerdiCixxTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serveri birçok kez kapattın tekrar açtın, tekrar açarken biraz yenilik eklesen anlayacağım bir senedir aynı özellikler biraz yenilikçi olun.

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Umarım yine bu aleme Din’i katmazsın. Herşeye “Maşallah kardeşim, adamlığımız budur, sese gel bizi tanı” gibisinden forum üyelerine oynamazsın. Bir müslüman olarak bundan hoşnut olmuyorum, olmayacağım. Sunucuya girerken Ayet-el Kürsi okuyoruz resmen. Bunları bırakmışsındır umarım...

şu an yaptığın bile senin saygısızlığını gösteriyor. Ben dinime bağlı bir adamım, eğer ALLAH Kelimesini büyük yazıyorum diye hoşnut olmuyorsan ne bana selam ver ne de sunucuma girme. Sunucuya gelicek olursak ben bu sunucuyu kendime göre yapıyorum, insanlarda bu samimiyetimi, içtenliğimi beğenip sunucuma giriyor. Hiçbir zaman dinime olan bağlılığımı bırakmıyacam. Dahada fazla tartışmak istemiyorum. Eğer istiyorsan skypemi biliyosundur oradan görüşelim.