Bence yüklü değil ise yüklesinEğer sunucunda skript yüklü değil ise bunu plotme komutlarını kullanmak için plotme dünyasında olmayı zorunlu kılarak yapabilirsin, bunu yapmak için;
Plotme configindeki "allowWorldTeleport:" değerini false yap. O zaman plotme dünyasında değil ise plotme komutlarını kullanamazlar.
skript ne ise yariyor nedir hiçbi bilgim yokEğer sunucunda skript yüklü değil ise bunu plotme komutlarını kullanmak için plotme dünyasında olmayı zorunlu kılarak yapabilirsin, bunu yapmak için;
Plotme configindeki "allowWorldTeleport:" değerini false yap. O zaman plotme dünyasında değil ise plotme komutlarını kullanamazlar.
Benim için /depo,/enderchest,/chest,/backpack süreli yapabilirmisin kokain işlerken polislerden kaçırıyorlaron command:
if command is "p home" or "p auto":
if {%player%.bekleme} is not set:
cancel event
wait 3 seconds
send "3 saniye bekleyin"
set {%player%.bekleme} to 1
execute player command "%command%"
stop
if {%player%.bekleme} is 1:
set {%player%.bekleme} to 0[DOUBLEPOST=1413832596,1413831906][/DOUBLEPOST]Oldu mu? Başka isteklerin var ise yapabilirim.
on command:Benim için /depo,/enderchest,/chest,/backpack süreli yapabilirmisin kokain işlerken polislerden kaçırıyorlar![]()
bu arada bunu nere yapcamon command:
if command is "p home" or "p auto":
if {%player%.bekleme} is not set:
cancel event
wait 3 seconds
send "3 saniye bekleyin"
set {%player%.bekleme} to 1
execute player command "%command%"
stop
if {%player%.bekleme} is 1:
set {%player%.bekleme} to 0[DOUBLEPOST=1413832596,1413831906][/DOUBLEPOST]Oldu mu? Başka isteklerin var ise yapabilirim.
Önermiyorum sırf basit bir şey için yüklemesi zekice olmaz sunucuyu kastıran bir plugin, bu yüzden sonoyuncu tüm sunucularından skripti kaldırdıBence yüklü değil ise yüklesin![]()