Plotme dev.bukkit Sayfa çeviri(İngilizceden anlamıyorum derseniz içeri!)

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Bugün sizlere
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve
sayfalarını çevirip yayınlıcam.Kodlamalar aynıdır yakın zamanda hazır permisson kodlamalarınıda yayınlıcam merak etmeyin :)

Giriş

Selamlar sevgili server adminleri!Ben size Plotme adındaki çoklu dünya arsa pluginini(eklentisini) sunacağım.Her arsa dünyasının kendi yapılandırması vardır.Her arsa korunmuştur ve sadece sahibi üstünde bir şeyler inşa edebilir.Yollar ve arsalar griefinge karşı korumalıdır.

Not:Arada gereksiz yazılar vardı onları çevirmedim.Bilginize.

Demo Server:

Bir demo serveri şu an plotme pluginini test etmektedir.
Ip:216.172.xxx.xxx :Konunun yeri değil orjinal sayfasından tam ip i alabilirsiniz.

Yapılması gerekenler:

/plot yazmak stabil bir yol arayın(Kesin yanlıştır ciddiye almayın)
Arsa dünyasına gidebilmek için bir işlev ekleyin(warp gibi)
2 yanyana arsaya sahip olan kişinin arsaları birleştirebilmesi için bir işlev ekleyin.
Normal dünya benzeri arsalar oluşturabilmek için bir yol arayın.

Plotme Plugini Eklentiler

Uyumsuz Eklentiler

PluginGuard

Bazı metinleri çevirmedim gereksiz buldum çünkü.Çeviriler yanlış olabilir bana bildirin

Çevirmemi istediğiniz sayfaları [email protected] a gönderebilirsiniz.

-alicandogan

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılması gerekenler değil yapılacaklar demek yani adam bazı ekleyeceklerini oraya önceden yazmış ve yaptıklarının üzerini işaretlemiş doğrusu şudur:

Yapılacaklar Listesi(To do List)

• /plot hareketini daha stabil hale getirilmesinin bir yolu bulunacak.
  • Küçük bir dünyadaki arsayı daha büyük bir arsaya gönderilmesi için bir fonksiyon eklenecek.
  • Arsa bayraklarını(wgdeki flaglar gibi düşün) bitirmek için ve adminlerin burdaki olan bayrakları görebilmesi için bir komut eklenecek.
  • Bitişik arsaların sahipleri aynı ise arsaları birleştirecek bir fonksiyon eklenecek.
  • Normal bir arsa dünyası oluşturmak için bir yol bulunacak.
Not:Google translattenmi çevirdin doğru söyle ?

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten o büyük ihtimalle yanlıştı orada yazdım.[DOUBLEPOST=1378646518,1378646434][/DOUBLEPOST]
Yapılması gerekenler değil yapılacaklar demek yani adam bazı ekleyeceklerini oraya önceden yazmış ve yaptıklarının üzerini işaretlemiş doğrusu şudur:

Yapılacaklar Listesi(To do List)

• /plot hareketini daha stabil hale getirilmesinin bir yolu bulunacak.
  • Küçük bir dünyadaki arsayı daha büyük bir arsaya gönderilmesi için bir fonksiyon eklenecek.
  • Arsa bayraklarını(wgdeki flaglar gibi düşün) bitirmek için ve adminlerin burdaki olan bayrakları görebilmesi için bir komut eklenecek.
  • Bitişik arsaların sahipleri aynı ise arsaları birleştirecek bir fonksiyon eklenecek.
  • Normal bir arsa dünyası oluşturmak için bir yol bulunacak.
Not:Google translattenmi çevirdin doğru söyle ?

Hayır.Kendim çevirdim ama bazı kelimeleri anlayamadığım için sözlükten bakma ihtiyacı oldu.Google çeviri 1 kelimeden fazla kelimeleri doğru çeviremez zaten öyle çevirince zevkide çıkmıyo.