Açık konuşurmusun ? Dediğim gibi araştırdım bulamadım :/İzinleri doğru ve gerekli verdiğinden emin ol.
PlotMe config ini gözden geçir.
Bence bilen birisine göre gayet açık bir açıklama oldu.Açık konuşurmusun ? Dediğim gibi araştırdım bulamadım :/
[DOUBLEPOST=1419522413,1419450312][/DOUBLEPOST]Yardım edermisiniz ?Bence bilen birisine göre gayet açık bir açıklama oldu.
Araştırıp bulamadıysan plugini sil tekrar yükle. Normalde böyle bir şey olmaması lazım.
La noldu ? niye küfür ediyon bu kadar ? Hem 13 yaş mı ?Qandırdım XXDD ANA BABA O YEAH
Kaandıırdım iksiks dee dee Ana baba oo yee
ŞAĞKU HUUUU YEAHHH OHHH YEAH YEAH OW IH OH IH IH AH OH "DONÇ YU DEĞ SEY AHHH"
Keep calm
And
Have ***
Offf iyi oh iyi yeah gud oh oh ah ıh ıh uh ah ohhhh yeah evet biraz daha sağa evet evet orası ıstırma la ORROSPU he evt ohh yeahhhh ISTIRMA AMIK SAPIK FARU ALŞİKERAE
KERHANE
*** YE
SİK YALA
** ÖP
OH YEAH
ISTIRMA DİYOM YA AMIIK
MALIN ** YARRAĞI SİKECEM ARTIK YETER BEYNİM SIÇILDI YETER TAMAM YETER BE.
BİR ŞEY İTİRAF EDİYOM.
BEN 17 YAŞıNDA FALAN DEĞİLDİM.
ASLA OLMADIM.
BEN 13 YAŞINDAYIM DAHA
SADECE 13 MK
NE YANİ NE DİYECEKSİNİZ
****** ** PİÇ HEPİNİZ HEPİNİZ
NOVA'YI DA BEN İKNA ETTİM.
BENİ BİRAZ SEVİN İSTEDİM.
NOVA BENİM YÜZÜNÜ HİÇ GÖRMEDİĞİM BİRİYDİ
BİRBİRİMİZİ HİÇ GÖRMEDİK.
HATTA HİÇ Bİ *** YOKTU.
HEPSİ YALANDI.
YOUTUBE KANALINDA DA SUPERNOVA VAR BEN DEĞİL.
HERŞEYİ BEN YAPTIM.
AMA YETER
YETER
YETE
YET
YE
Y
YETER ARTIK TAMAM MI *** OĞULLARI PİÇLERİ ******LARI.
İSTEDİĞİNİZ KADAR BANA BAN ATIN UMRUMDA DEĞİL BENİ SİKLEMEZ ******LAR SİZİ.
AMCIK OĞULLARI OLSAYDI HEPİNİZ OLURDUNUZ LAN YETER AMIK *** MK YETER NEYSE İŞTE AMINA KODUĞUM YAZMA ZOR MU GELİYO SANKİ BU KADAR KÜFÜR ETTİM ÇÜNKÜ HEPİNİZE YALAN SÖYLEDİM.
SİNİRLİYİM ARTIK YETER TAMAM MI LAN TAŞŞAK KILLARI.
Artık beni banlayabilirsiniz. Bir şey olmaz. Rapor edin umrumda değil. Her yerde var artık bu yazının AYNISI.
Artık ne *** yiyosanız yiyin.
Nasıl çözeceğiz ? Çöüzümünü bulursan söylermisin özel mesajdan rica etsem ?Benim serverımda da böyle bir sorun var![]()
Bulursam söylerim merak etmeNasıl çözeceğiz ? Çöüzümünü bulursan söylermisin özel mesajdan rica etsem ?
Teşekkürler. Özelden sunucunun ip sini verirmisin ?Bulursam söylerim merak etme![]()
Karseşim sendekini alırsam, virus olmadığı be belli ? Ben böyle sunucu çalanları çok gördümMerhaba, sorunun çözümü basit sizdeki plotworld'ü PlotMe.jar ve dosyasını silin aşağıda linkte verdiğimi indirin ve PlotMe dünyanızı yaratın.Sorun çıkmayacağına eminim kendi sunucumdakini veriyorum.
Yaptım, plugini yeniledim sorun hala var.plotme world'unu dogru kurudugundan emin ol /mv create plotworld normal -g PlotMe Olmaz İse Plugin Yenile Yazdıgım Komutu Aynen Yaz Büyük Küçük Harf'e Dikkat ET!