Plugin İstekleri Artık Yapılmıyor İçeri Gir

Sizce Eklenti Yapımı Serisi Gelsinmi?

• evet

Kullanılan: 4 100.0%
  • hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

ByUmut_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İstekler Artık Yapılmıyor Sizde Eklenti Yapmak İstiyorsanız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
takip edin abone olun :)
İyi Günler..

Son düzenleme:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Benim var. adam iron , kömür , altın vb... gibi şeylerin ısıtılmamış halini (cevherini) kırdıktan sonra ıstılmış hali oyuncunun envanterine geecek. örneğin demir cevheri kırdım kazammda ver.4 var 7 tane ıstılmış iron gelecek. (cevheri gelmeyecek yerede düşmeyecek iron cehneri)
Not: permisson gerekmesin ama

byCelil53

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim istedigim boks plugini[DOUBLEPOST=1416740722,1416740597][/DOUBLEPOST]Kardeş skypeyi açarsan konuşırz

TRHercules

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim bir isteğim var.Sunucuda vip satmamak için.

Oyuncuların Adf-ly,Bc-vc gibi sitelerdeki reklamları geçip serverde ödül almasını istiyorum.(Mesela her tıklayışlarında serverde bir altın parçası kazanacaklar.)

ByUmut_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Umut skype bakarmısın?/QUOTE]
BAKTIM ?
[DOUBLEPOST=1416748519,1416748449][/DOUBLEPOST]
Benim bir isteğim var.Sunucuda vip satmamak için.

Oyuncuların Adf-ly,Bc-vc gibi sitelerdeki reklamları geçip serverde ödül almasını istiyorum.(Mesela her tıklayışlarında serverde bir altın parçası kazanacaklar.)
Burdan Veya Özelden Plugin Link Atarım.[DOUBLEPOST=1416748553][/DOUBLEPOST]
Benim var. adam iron , kömür , altın vb... gibi şeylerin ısıtılmamış halini (cevherini) kırdıktan sonra ıstılmış hali oyuncunun envanterine geecek. örneğin demir cevheri kırdım kazammda ver.4 var 7 tane ıstılmış iron gelecek. (cevheri gelmeyecek yerede düşmeyecek iron cehneri)
Not: permisson gerekmesin ama
Zaten Seninkinin Üzerinde Çalışıyorum Sana Sözüm var :)[DOUBLEPOST=1416748585][/DOUBLEPOST]
Benim istedigim boks plugini[DOUBLEPOST=1416740722,1416740597][/DOUBLEPOST]Kardeş skypeyi açarsan konuşırz
Açtım Skype :D

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Plugin isteği değilde SKYBlock Serverıma yardımcı olacak yardım sever bir arkadaş rica edebilirim :)
Bir plugin hatırladım tabeladan tabelaya ışınlanma plugini arıyorum vip ler için ayrı perm verebileceğim bir plugin (essentials felan demeyiniz..)