Plugin Kale Korumaları Citizen Kullanım Npc

En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Size Bir Plugin Tanıtacağım Cok Eğlenceli bir Plugin Buyrun uzatmadan Resimler :D
1.png
3.png
2.png

Kullanımı<>-/npc create isim Npc Yaratır

-/npc remove Npc Siler

-/npc path-Npc yürür(Sol tık ile yere tıklarsanız sizin işaretlediğiniz yerlerde yürür, sağ tık yaparsanız işaretlediğiniz yerler silinir npc yürümeyi keser.)

-/npc /npc text-Npc Konuşur(Siz bu komutu yazdıktan sonra bi sayfa açılacak oraya / işareti koymadan add yazın ondan sonra npc'nin ne söylemesini İsterseniz Yazın PLUGİN LİNK-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Farkındamısın bilmem ama aynı içerikli konu açmak ban sebebi !

En iyi cevaplar
0
Ve Bu Durmla Mod Lar İlgilenir Onun İcin Bir Sey Demeye hakkın Yok Rapor Ettinmi Etin Tamam Modlar Gerekli Seyi Yapar Ama Sen Neden Karisiyıosunki bu 2. kez oldu bir konu paylasıyorum hemen kendini cok mu bilyorsun alt üstü rütben var bisiymi sanıyorsun

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Emin ol rütbeyle hava atcak kadar düşmedim. Sadece snn iyiliğine söylüyorum ayrıca bu konu daha yeni açıldı.

En iyi cevaplar
0
Ya Tamam İlla Konuyu Kapatmamı İstiyorsun Ban Yersem Yerim Benm İcin Sorun Yok Sadece Bazı Arkadaslar Öğrenmek İstiyodu Bende Burda Annaltım

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Tamam sen bilirsin konuyu kapat demedim ama konu açarken araştırıpda açmanı tercih ediyorum.

SorryBro

Marangoz
En iyi cevaplar
0
protections ilk olarak mesaj kasma ikincisi adam aynı konu olduğu taktirde bu konuyu açmıs ama ben faydalandım
bu arkadas açmasaydı konuyu ben faydalanamazdım :)