Plugin kodlamasını bilen varsa ücretli plugin kodlattırıcam.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eger pluginin icerigini yapilacaklari ve butceni buraya yazarsan daha yuksek ihtimal ile birini bulabilirsin :)

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım dostum şimdi şöyle bir plugin istiyorum sunucumda. Claim atma plugini olmuyacak, onun yerine diyelim sen a adamsın ben b adamım. Senin chestini açıyorum ve senden gizlice elmas kılıç itemi alıyorum. Bu log olarak kayıt edilsin istiyorum saat ve dakikasına zamanına kadar. Örn:
15:40 11/11/15 xDenemex adlı oyuncu -Deneme- adlı oyuncunun sandığından diamon sword aldı

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta eşya alma Eventi yok diye biliyorum amma ve lakin sandıktan bir eşyaya sol tıklandığında kontrol edebilirsin, istediğin şey bana pek mümkün gelmedi.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hmm mumkun olmamasi imkansiz olmasi anlamina gelmio ztn. Peki. Cok basit bi sekilde shift click yapildiginda kac item koyuldugunu veya kac item alindigini ogrenemessiniz. Ilk aklima gelen en basit buglardan birisi.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Skript ile yapabilirim sanırım. Tıklanan sandığın içindeki eşyaları bir liste değişkenine kaydederim, oyuncu sandığı kapattığında yada while ile döngü oluştururum. Her seferinde tıklanan sandığı loop eder, içindeki eşyaları listedeki eşyalar ile karşılaştırır. @Schaffer79

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hmm mumkun olmamasi imkansiz olmasi anlamina gelmio ztn. Peki. Cok basit bi sekilde shift click yapildiginda kac item koyuldugunu veya kac item alindigini ogrenemessiniz. Ilk aklima gelen en basit buglardan birisi.
Shift ve click ile aldığında On Click evente Item miktarı kaç tane varsa öyle geçiyor. Oluşacağını düşündüğüm tek Bug item aldığında loglara yazacak fakat onu geri koyman takdirinde o yazı silinmeyecek onun dışında bir sıkıntı yok. Mümkün değil gibi bir kelime kullanmadım, bana pek mümkün değil gibi geliyor dedim çok farklı şeyler.

Son düzenleme:

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Akşam unutmazsam yardımcı olurum, en azından alternatif bir plugin öneririm.