Plugin yardım bölümü | Sabit olursa sevinirim.

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba.

Beni tanıyanlarınız, tanımayanlarınız vardır.

Öncelikle kendimi tanıtayım:

Benim adım Mert Baran. Arkadaşlarım bana OrllandO diye hitap eder. 16 Yaşındayım. Bukkit'i duyduğum anda üzerinde araştırmalar, çalışmalar yaptım. Beta 1.5'ten beri Bukkit ile ilgileniyorum ve neredeyse her pluginin kullanımını, ayarlamasını biliyorum. Herhangi bir konuda sıkıntınız, çözemediğiniz bir olay olursa bana söylerseniz elimden gelen yardımı yaparım. Bu konu sabit olursa işi daha geliştirip websitemde bir bölüm açabilirim.

Yaklaşık; 13 sunucuda Moderator (Yabancılar dahil.) 9 sunucuda Admin (Yabancı dahil.) 18 sunucudada pek fazla kullanılmayan teknik yardımcı olarak çalıştım. (Yabancı dahil.) Beni tanımayan çok tanıyan'da çoktur diye ümit ediyorum.

İlgilerinizi bekliyorum...

Ulaşım adresleri

Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Msn: [email protected]

İchigo-san

Marangoz
En iyi cevaplar
0
selam ben suan hamachi bukkit server kurdum fakat plugins ayarlari nasil yapilcak bilmiyorum warp komutu lazim öncelikle onu indirdim pluginse kopyaladim fakat yine warp yazdigimda oyunda olmuyor help diyor yardimci olurmusun

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle affedersin yemek yiyordum.

2. Sorununu çözmek için Essentials kurabilirsin sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Herobrine51

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşım benim adımda mert adaşız hey adaş bnm bukkit sv var herobrine mod yükledim sadece komut yazınca mesela /hb-ai attack birisi yapınca saldırıyor rüya flan olmuyor ayrıca totem yapıca gelmiyorbu sorunun çözümü nedir adaşım :D

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana birkaç öneri yapıyım geliş :)

1)Avatar Yap.
2)İmzani güzel yap
3)Yorumunu Renkli Yap
4)Konularını Güzel Yap Resimli Renkli Düzenli.
5)Plugin Paketi Yap
6)Bir kaç Serverde admin,rehber ol geliş
7)Plugin Yapmaya Çalış Plugin editle (Dediğim düz config.yml deil) (Bu konuyu özelden sorabilirsin)
8)Üyelerle aranı iyi tut , küstah bencil olanlara iyi bir ders ver.
9)Mümkünse server al server işlerini öğren (microsoft server)
10)Program Yap , PhotoShop Yap , C++ yi öğren. (Visual Basic , C++ , Abone PhotoShop cs6)

İyi Forumlar..