ardaarslan22
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Çok Yararlı Bir Konu
Abi ne zor isin varmis kolay gelsin :-)Valla gerçekten zor bir iş. Mahkemelerde çalışıyorken ölü falan görmüyorduk, ama savcılıkta ayda 1 hafta nöbet tutuyorum, hemen her gün de bir ölü oluyor ve otopsisine gitmek zorunda kalıyorum. Gerçi bu artık basit bir iş gibi geliyor, genel itibariyle zor bir iş. Özel hayat denen bir şey yok. Benim geceleri kaça kadar online olduğumu sen bilirsin... E akşam 9'a kadar zaten çalışmak zorunda kalıyorum çoğu zaman, mecburen kendime de zaman ayırmak zorundayım, akşam da biraz fazla kalıp, sabah işe geç kalınca da azar işitiyoruz. Sırf bu yüzden tutanak bile yedim yani![]()
Ha, reklam değilse sorun yok ya, az kalsın rapor edecektim, özür dilerim kardeşim, ben reklam sanmıştım.GreenCraft FactionWars 7/24 0 Lag 1.6.4
*Tamirci ve daha birçok harika eklenti!
*Ip:46.20.5.252
*Site:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar Gelin Reklam deil ama gelin oynayak
Devamı yazı ile anlatılacak gibi değil, ben girişini, temelini anlattım. Bundan sonrasında başka arkadaşların videolu anlatımlarına yönelebilirsiniz. Benim video çekmek için yeterli vaktim yok malesef.
1. Plugini sen yaptıysan nasıl değiştiremiyorsun? Başka plugin ise kaynak kodlarını indir.2 tane sorum var:
1-Biri plugin yaptım ama kaynak kodlarını nasıl ve hangi aşamada değiştireceğimi bilmiyorum
2-Plugin versiyonmu nasıl ayarlayabilirim 1.7.2 seçmiş olabilirim 1.6.4 serverime girince plugin adı listede gözüküyor ama hata veriyor.
anlatımdakine göre pluginatör deki kaynak kodlarını mı değiştiriyorum ?1. Plugini sen yaptıysan nasıl değiştiremiyorsun? Başka plugin ise kaynak kodlarını indir.
2. Onu plugini yazarken sürümünü yazıyorsun bir kodla.
Müco nun verdiği cevaplar tam doğru değil. 1. soru eski kaynak kodlarınızın olduğu klasörü silmediyseniz belgelerimde workspace klasörünün içinde olacaktır. 2. soruda ise library ye eklediğiniz bukkit kaç sürümündeyse plugin o sürümde olur. Önceki sürümde oynamak istiyorsanız library ye eski sürüm bukkit ekleyin ve 1.7.2 yi silip derleyin.2 tane sorum var:
1-Biri plugin yaptım ama kaynak kodlarını nasıl ve hangi aşamada değiştireceğimi bilmiyorum
2-Plugin versiyonmu nasıl ayarlayabilirim 1.7.2 seçmiş olabilirim 1.6.4 serverime girince plugin adı listede gözüküyor ama hata veriyor.
teşekkürler 1.6.4 yaptım şimdi çalışıyorMüco nun verdiği cevaplar tam doğru değil. 1. soru eski kaynak kodlarınızın olduğu klasörü silmediyseniz belgelerimde workspace klasörünün içinde olacaktır. 2. soruda ise library ye eklediğiniz bukkit kaç sürümündeyse plugin o sürümde olur. Önceki sürümde oynamak istiyorsanız library ye eski sürüm bukkit ekleyin ve 1.7.2 yi silip derleyin.
Ellerine sağlık süper anlatmışsın. Devamını isteriz...Devamı yazı ile anlatılacak gibi değil, ben girişini, temelini anlattım. Bundan sonrasında başka arkadaşların videolu anlatımlarına yönelebilirsiniz. Benim video çekmek için yeterli vaktim yok malesef.