Plugin yazmaya giriş.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla gerçekten zor bir iş. Mahkemelerde çalışıyorken ölü falan görmüyorduk, ama savcılıkta ayda 1 hafta nöbet tutuyorum, hemen her gün de bir ölü oluyor ve otopsisine gitmek zorunda kalıyorum. Gerçi bu artık basit bir iş gibi geliyor, genel itibariyle zor bir iş. Özel hayat denen bir şey yok. Benim geceleri kaça kadar online olduğumu sen bilirsin... E akşam 9'a kadar zaten çalışmak zorunda kalıyorum çoğu zaman, mecburen kendime de zaman ayırmak zorundayım, akşam da biraz fazla kalıp, sabah işe geç kalınca da azar işitiyoruz. Sırf bu yüzden tutanak bile yedim yani :D
Abi ne zor isin varmis kolay gelsin :-)

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Devamı yazı ile anlatılacak gibi değil, ben girişini, temelini anlattım. Bundan sonrasında başka arkadaşların videolu anlatımlarına yönelebilirsiniz. Benim video çekmek için yeterli vaktim yok malesef.

Babayigitİzmir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Devamı yazı ile anlatılacak gibi değil, ben girişini, temelini anlattım. Bundan sonrasında başka arkadaşların videolu anlatımlarına yönelebilirsiniz. Benim video çekmek için yeterli vaktim yok malesef.
:( tüh ya yaşıt birinden öğrenmek güzel olurdu ben okuyarak öğrenmeyi daha çok seviyorum

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 tane sorum var:
1-Biri plugin yaptım ama kaynak kodlarını nasıl ve hangi aşamada değiştireceğimi bilmiyorum
2-Plugin versiyonmu nasıl ayarlayabilirim 1.7.2 seçmiş olabilirim 1.6.4 serverime girince plugin adı listede gözüküyor ama hata veriyor.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
2 tane sorum var:
1-Biri plugin yaptım ama kaynak kodlarını nasıl ve hangi aşamada değiştireceğimi bilmiyorum
2-Plugin versiyonmu nasıl ayarlayabilirim 1.7.2 seçmiş olabilirim 1.6.4 serverime girince plugin adı listede gözüküyor ama hata veriyor.
1. Plugini sen yaptıysan nasıl değiştiremiyorsun? Başka plugin ise kaynak kodlarını indir.
2. Onu plugini yazarken sürümünü yazıyorsun bir kodla.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
2 tane sorum var:
Müco nun verdiği cevaplar tam doğru değil. 1. soru eski kaynak kodlarınızın olduğu klasörü silmediyseniz belgelerimde workspace klasörünün içinde olacaktır. 2. soruda ise library ye eklediğiniz bukkit kaç sürümündeyse plugin o sürümde olur. Önceki sürümde oynamak istiyorsanız library ye eski sürüm bukkit ekleyin ve 1.7.2 yi silip derleyin.

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müco nun verdiği cevaplar tam doğru değil. 1. soru eski kaynak kodlarınızın olduğu klasörü silmediyseniz belgelerimde workspace klasörünün içinde olacaktır. 2. soruda ise library ye eklediğiniz bukkit kaç sürümündeyse plugin o sürümde olur. Önceki sürümde oynamak istiyorsanız library ye eski sürüm bukkit ekleyin ve 1.7.2 yi silip derleyin.
teşekkürler 1.6.4 yaptım şimdi çalışıyor

W

WitherMan

Ziyaretçi
Ellerine sağlık süper anlatmışsın. Devamını isteriz... :)

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba irfan bizim için plugin yazmayı düşünüyormusunuz mesela sonoyuncu fan plugin paketi gibi

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
afedersiniz ama sizmi alıntı yaptınız şimdi göstereceğim kişimi fakat reklam gibi olduysa lütfen mesajı kaldırın yöneticiler uyarı vermeyin rica ederim işte link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.