Plugin yazmaya giriş.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
afedersiniz ama sizmi alıntı yaptınız şimdi göstereceğim kişimi fakat reklam gibi olduysa lütfen mesajı kaldırın yöneticiler uyarı vermeyin rica ederim işte link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu sitedeki konu buradan alıntı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tarihinde yazılmış oradaki konu buradaki konu ise 2013 de yazılmış.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
İyi

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sağol.

@KirazTR ben plugin paketi yapmıyorum, plugin yazıyorum. Çok arayıp da bulamadığınız, bukkit dev'de olmadığına emin olduğunuz bir plugin varsa ve eğer kişisel değilse, herkesin faydalanabileceği bir plugin isteği ise zamanım olunca yazabilirim.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sağol.

@KirazTR ben plugin paketi yapmıyorum, plugin yazıyorum. Çok arayıp da bulamadığınız, bukkit dev'de olmadığına emin olduğunuz bir plugin varsa ve eğer kişisel değilse, herkesin faydalanabileceği bir plugin isteği ise zamanım olunca yazabilirim.
Abi minigamesde böyle süper bişi var minigames lobisnde renkli bir şeyler yazıyor oitc güncellendi falan onu nasıl yaptınız?[DOUBLEPOST=1395318255,1395317886][/DOUBLEPOST]??

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
IRFN kardesim DellBoyM sonoyuncuda ban atti kaanumay acarmisin boyle onune gelene ban atmakla olmaz ama bu isler emek var o carda az dusunun bos yere ban atiyorlar bani acarmisin lutfen

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi