değerli kardeşim kıt kanaat bilginle akıl hocalığına kalkma devoloper üretmek den gelir plugin üretendir author da çalıştırmaktan gelir plugin çalıştırmaktır ama 2 sininde işi çalışan pluginler üretmektir .Developer mı Author mu ?
KARIŞTIRMAYIN ARTIK ŞUNLARI...
evet author ile devoloper ın anlamını karıştırmışım az önce translate den baktım haklısın o konudaBir de bana diyorsun akıl hocalığı falan diye. Tam tersi olacak developer çalıştırır author üretir. Eğer pluginleri bitirdiysen Developer oradaki hataları giderir. Author Plugin üretir sadece. Developer geliştirir. Umarım anlatabildim...
Ve kimse Buna cevap Verememiştir...İngilizce'de -er takı eki "-ci" anlamını veriyor, ancak bu öyle her şeye -er ekleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.
İngilizce'de Pluginer diye bir kelime yoktur. Plugin kelimesi Plug-In'den gelmektedir, içine eklemek, eklenti gibi anlamlara gelir.
Siz kısaca eklenti diyebilirsiniz. Bu durumda sunucuna "Eklentici" araman biraz saçma oluyor.
Developer ise Develop-er şeklinde oluşmuştur. Develop "Geliştirmek", -er takı ekiyle birlikte "Geliştirici" anlamına kavuşuyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.|Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Author da eser, ürün... vs. sahibi, kısaca sahip anlamına gelmektedir. Bu camiada "hazırlayan kişi veya grup" anlamına gelir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tam olarak destek oldugu soylenemez. Author; yazan kisi demek. Hmm arkadas plugin yazacak biri aramiyor ozmn bu deil.Desteğin için sağol