Pluginer, Builder, Rehber ve Reklamcı Alınacaktır

swort_swort

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yeni açılan serverımıza pluginer, builder, rehber ve reklamcılar alınacaktır. Serverımız şu an aktif haldedir ama şuanda daha kullanıcıya açılmamıştır ve yapım aşamasındadır. Server ram ve slot sayısında herhangi bir sınır hiçbir zaman olmayacaktır. Yetersiz kaldığı yerde yükseltilecektir.

PLUGINER İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER
  • Çok iyi derecede plugin bilgisi
  • Verilen görevi olabildiğince çabuk halletmesi
  • Online süresi yüksek olması
  • Server içi ve site içi toplantılara katılım.
  • Server içinde veya skype görüşmelerinde iş konuşurken yada bir iş üzerindeyken ciddi olması.
  • Server içinde konuşmalarına dikkat etmesi (Server içinde küfür ve argo konuşmada uyarmaksızın ilişki kesiecektir)
Pluginerlik için ek bilgiler: Plugin bilgisi olmadan yada çok az olup başvuran arkadaşlar yüzünden işlerimiz çok aksadı. Bu maddeye gerçekten önem veriyorum. Alınmadan önce kontrol edilecek verilen görevi yaparsa başvurusu kabul edilecek.
Ayrıca pluginer olarak giren arkadaşlarımız zaman içinde sırası ile Moderatörlük ve Adminlik rütbesine çıkmaları olasıdır.

Pluginerlik için şuanda 2 kişilik kontenjan bulunmaktadır.

BUILDER İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER
  • Çok iyi derecede build bilgisi
  • Yüksek derecede Wg ve Wedit bilgisi
  • Görseli ve tasarımının hoş olması göze hitap etmesi
  • Online süresinin yüksek olması
  • Server içi ve site içi toplantılara katılım
  • Server içinde veya skype görüşmelerinde iş konuşurken yada bir iş üzerindeyken ciddi olması.
  • Server içinde konuşmalarına dikkat etmesi (Server içinde küfür ve argo konuşmada uyarmaksızın ilişki kesiecektir)
Builderlik için ek bilgiler: Wg konusu çok önemli. Ve şartlarda belirttiğim gibi görsel ve tasarım konusunda iyi olmalı yaptığı yapıtlar 4 köşe yaptım oldu basitliğinde olmamalı. Şuanda yeni bir spawn oluşturuyoruz bunun yapımı bitene kadar biraz yoğun çalışmamız gerekiyor. Başvurunun kabul edilip görevin başlaması için ufak birkaç proje verilecek ve bunu yapış şekli ve tamamlandıktan sonraki görünümüne göre ekibe katılım sağlanacaktır.
Ayrıca builder olarak giren arkadaşlarımız zaman içinde sırası ile Moderatörlük ve Adminlik rütbesine çıkmaları olasıdır.

Builderlik için şuanda 4 kişilik kontenjan açığı bulunmaktadır.

REHBERLİK İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER
  • Oyun ve komut bilgisinin iyi olması
  • Konuşmasının iyi olması Türkçeyi iyi kullanması.
  • Tüm üyelere adaletli davranması, ayrım yapmaması
  • Online süresinin yüksek olması
  • Server içi toplantılara katılım
Rehberlik için ek bilgiler: Rehberlerimizden beklenen şey aslında tamamen adaletli bir şekilde her üyeye yardım edebilmeleri. Tabi bunu yaparken Türkçeyi iyi kullanmaları gerekiyor. Rehberlerimizin belli bir süre çalıştıktan sonra yorulup dinlenmek istedikleri durumlarda izin verilecektir ve sitede ücretli vip üye kiti hediye edilecektir.

Rehberlik için şuanda 3 kişilik kontenjan açığı bulunmaktadır.

REKLAMCILIK İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER
  • Düzenli reklam yapmak
  • Adminle sürekli olarak irtibatta olmak
Reklamcılık için ek bilgiler: Serverimıza site üzerinden kayıt alınacaktır ve bu kayıt sırasında referans sistemi olacaktır. Yani hangi reklamcının kaç üye çektiğinin kaydı sitemizde kayıt altına alınacaktır ve site anasayfasında top 10 şeklinde yayınlanacaktır. Aylık belirlenen reklam sayısını aşan reklamcılarımıza belirli miktarda oyun parası verilecektir ve aylık olarak belli bir üye kayıt eden reklamcılarımıza ise 1 aylık VİP kiti hediye edilecektir.

Reklamcılık alımı için herhangi bir üst sınır yoktur.

Lütfen yukarıdaki kriterlere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız başvuru yapın. Yaş sınırı konusunda çok kararsız kaldım. Yaş sınırının önemsiz olduğuna önemli olanın olgunluk olduğuna karar verdim.

Başvurular skype üzerinden alınacaktır.
Skype adresi: akgmehmetcan
Oyun İçi Nick: BabayaroReyiz

Mehmet Can Akgül - Kurucu

Son düzenleme:

canavar1907

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 yıl adminlik geçmişim var denersen memnun olurum ama 1 aydır yetki alamadım unuttuklarım olabilir

anten345

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 yıldır oyunu burakmıştım şimdilerde yine bi serverde çalışan olmak isterim builder mesela
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yaptığım 1 2 şey we komutlarını iyi bilirim wgdede iyiyimdir (arsa falan vglerim rahat) skype testr20 beni düşünürseniz sizinle olabilirim

TekkralMC

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Salih KARAGÖZ
İstediğiniz Bölüm: ( Admin | Reklamcı | Rehber)
E-Mail:salih_0642
Önceki Tecrübeleriniz: 2serverde rehber 2 serverde admin 5 serverde reklamcı

vinamo

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
4.5 yıldır Minecrft oynuyorum Rehber veya Admin fark etmez amacım size yardım etmek...