Pluginle İlgili Olduğunu Düşündüğüm Hata

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayırlı günler arkadaşlar. Ben serverimde /pl gibi komutları yazdığımda I'm sorry, but you do not have permisson to perform this command. Please contact the server administrators if you believe that this is in error hatasını alıyorum. Acil Yardım. Birde /gm 1 gibi ess komutlarını kullanınca hiçbirşey yazmıyor ve istediğim şeyi yapamıyorum acil yardım

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials sorununda sürümler uyumsuz olabilir,kontrol et ve ya security modunda olabilir,configde,mesajlarda bir sorun olabilir.
Komutlarda da permissionun yoktur,ncp sorun çıkartıyorda olabilir./ncp reload yaz ve dene.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
/pl v.b komutların nedeni yetkin olmamasıdır.

Şu komutları yazdıktan sonra tekrar dene;

Kod:
/op <Adın>
Kod:
/manuaddp <Adın> *

Diğer sorun büyük ihtimalle Essentials'ın sürümüyle alakalı.
Birde /gamemode 1 ile dene bakalım.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
OP olduktan sonra ekstra yetki verilmesine gerek yok, OP birisi zaten tüm yetkilere sahiptir (server.properties üzerinden değiştirilmediği sürece). 1. sorunu zaten açıklamışlar. 2. sorun için, eğer 1.8.8 kullanıyorsan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullanabilirsin.

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
OP olduktan sonra ekstra yetki verilmesine gerek yok, OP birisi zaten tüm yetkilere sahiptir (server.properties üzerinden değiştirilmediği sürece). 1. sorunu zaten açıklamışlar. 2. sorun için, eğer 1.8.8 kullanıyorsan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullanabilirsin.
1.8 kullanıyorum

arkadaşlar hata çözülmüştür hepinize teşekkür ederim (Sorun: Essentials ın sürümünü güncellemek)