Pluginlerden anlayan baksın

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben hub server açacağım ama bazı sorularım olucak minecrafta herşeyi yapabiliyorum ama bu sorucaklarım olmuyor öğrenemedim :(

İlk olarak şu mapları falan atlayan portalları nasıl yapacağım en önemlisi bunu anlatırmısınız?

Daha sonra boss plugin paketini nasıl kullanacağım bunuda güzel bir şekilde anlatırmısınız ?

Son olarak Hunger Games-Mini Games-Sky Block-Faction bunların içinde bulunduğu bir plugini nasıl yapıcağım anlatırmısınız ?

Eğer yardımcı olursa ona serverimde yardımcı olursa istediği yetkiyi veririm yada sınırsız viplik

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
map atlayan portal - Multiverse-Portals (veya CreativeGates)
hg-mg-sb-factions - Üçünü Ayrı dünyalarda (yada bungeecoord ile ayrı swlerde) ayarlayabilirsin. Bildiğim kadarı ile hata vermezler ama kastırabilir

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ramin yuksekse hepsini tek sunucuda topla. Skript kullanacaksan (sanmam) yararlı olur. Ancak Bungercord kullanmak istiyorum dersen authme tabanlı, proxy ip vs. İle uğraşırsın. Zaman harcarsın ancak çokta güzel olur

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Portal plugini:
Multiverse Portals Bungecord ise janus plugini.
Hunger Games-Mini Games-Sky Block-Faction bunların içinde bulunduğu bir plugin:
Öyle bir plugin yok ayrı ayrı pluginlerle tek serverda yapabilirsiniz ama baya sıkıntı çıkar pluginler her şey birbirine karışır.
Bungeecordla yaparsanız her server ayrı olur karışıklık ortadan kalkar.
Bungeecord anlatımı.