Pokemon Severlere!

berkesever

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar Bu Paylaştıgım Kanal Benim Yada Yakınımın Değildir.Pokemon Çeken Bir Türk.Ve Bence Abonesi Çok Az. Bende Ona Destek Olmak İçin Pokemon Severlerin Yada Sevmeyenlerinde Destek Olmasını Rica Ederim Olmazsanızda Canınız Sağolsun İyi Günler

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fish plays pokemon diye twitchde yayın var.. Balık pokemon oynuyor izleyin..
www.twitch.tv/fishplayspokemon

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pooo-keee-mooonn Gotta Catch 'Em All !! :D
Adam destek olun diyo. Siz başkasının reklamını yapıyosunuz :D :D :D[DOUBLEPOST=1408460826,1408460667][/DOUBLEPOST]Potion öneriyorum size!

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam yapmıyorum sadece ilginç bir şey paylaştım.. Yeni konu açma gereği duymadım.. Çünkü bu konuda pokemonla alakalı ondan.. :)

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Var öyle 24 saat oynayanlar.. Birini iyi takip ediyorum (yabancı, adını vermeyeyim iyice reklam yaptı der şimdi biri) 24 saat yayın yaptı 24 saat boyu izledim.. Modemi televizyona bağladım izledim.. 24 saat geçti uykusu geldi iyice herkesin sonra 10 saat falan uzattı, en son bitirdi ben direkt kapadım tvyi koltukta uyudum..

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Var öyle 24 saat oynayanlar.. Birini iyi takip ediyorum (yabancı, adını vermeyeyim iyice reklam yaptı der şimdi biri) 24 saat yayın yaptı 24 saat boyu izledim.. Modemi televizyona bağladım izledim.. 24 saat geçti uykusu geldi iyice herkesin sonra 10 saat falan uzattı, en son bitirdi ben direkt kapadım tvyi koltukta uyudum..
İşsizsin ne diyim :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşsizsin ne diyim :D
İşsizlik mi? Zevk olmasın o dediğin.. Ne yapmamı önerirsin boş zamanımda 1 ay tatil yaptım bu sene gerisi full ders çalışma o 1 ay içerisinde de bunu yaptım.. Oldukça iyi biri, sohbeti zevkli olduğundan izledim.. Ayrıca baya bir takipçisi olsa da dota falan oynarım onunla tanıyor beni.. :)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşsizlik mi? Zevk olmasın o dediğin.. Ne yapmamı önerirsin boş zamanımda 1 ay tatil yaptım bu sene gerisi full ders çalışma o 1 ay içerisinde de bunu yaptım.. Oldukça iyi biri, sohbeti zevkli olduğundan izledim.. Ayrıca baya bir takipçisi olsa da dota falan oynarım onunla tanıyor beni.. :)
tamam o zaman
Çok Zevklisin
:)
Ama bence 24 saat çok uzun :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam o zaman
Çok Zevklisin
:)
Ama bence 24 saat çok uzun :D
Ha? Çok mu zevkliyim?

Sana uzun gelebilir de 24 saat boyu hiç kalkmadan mı izledim sence? Yarım saat ara falan verdiği oldu 5 saatte 1.. Ara arada 5-10 dklık ara verdi 24 saatten uzun olmasının sebebi bu aralardaki süreleride doldurdu..

Yalnız adamın konusundan iyi saptık ha.. :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ha? Çok mu zevkliyim?

Sana uzun gelebilir de 24 saat boyu hiç kalkmadan mı izledim sence? Yarım saat ara falan verdiği oldu 5 saatte 1.. Ara arada 5-10 dklık ara verdi 24 saatten uzun olmasının sebebi bu aralardaki süreleride doldurdu..

Yalnız adamın konusundan iyi saptık ha.. :D
Dizimi izliyon, sinema mı izliyon, napıyon belli değil :D
reklam çıkmış gibi mola veriyo fln :D