Port Açma

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben port açmaya çalışıyorum swm hamachi ama uydunet kullanıyorum. Ve şöyle bir söylenti duydum uydunetde port zaten açıkmış e o zaman swmi nasıl portlu hale getircem hatta portsuz ve hamachisiz

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
port açarsan zaten serverin hamachi olmaz ama portsuz açmak için bi vps şifrektinden vps server alman gerek. Ama o işleri pek bilmiyorsan böle işlere girme derim .

Ayrıca port açmaya gelirsek

Başlat>çalıştır a cmd yaz sonra oraya ipconfig yazarak enterle ordaki en üsteki ksıımdaki IPV4 adresinle internet tarayıcına girerek modeminin aryüzüne gir ve

Resim alıntı

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
ben hep yapmak istemişimdir bunu yapınca kötü bir şey oluyomu ben bu yüzden yapmıyodum kötü bir şey olur diye :D

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
port açarsan zaten serverin hamachi olmaz ama portsuz açmak için bi vps şifrektinden vps server alman gerek. Ama o işleri pek bilmiyorsan böle işlere girme derim .

Ayrıca port açmaya gelirsek

Başlat>çalıştır a cmd yaz sonra oraya ipconfig yazarak enterle ordaki en üsteki ksıımdaki IPV4 adresinle internet tarayıcına girerek modeminin aryüzüne gir ve

Resim alıntı

tamam ama kardeşim ben öyle bi şeye giremiyorum arayüze motorola surfboard kullanıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buna giriyorum ve gözüküyor ıpv4 adresimi yazınca
Hata! Google Chrome 194.54.38.242 sitesine bağlanamadı

Öneriler:

• Yeniden yüklemeyi deneyin:
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  • Google'da ara: diyor​