Portal Gun Mod 1.6.4

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorum kasmak mı ? Adam mod paylaşmış ben de teşekkür ediyorum olamaz mı ?
Senin dediğin biraz şöyle oldu ;
+: "İskender kaç para ?"
-:"20 Lira."
+:"İyi o zaman kuru fasulye getir."
Hoşlanmadığın veya gereksiz bulduğun bir şeye karşı post kasarcasına cevap vermenden dolayı böyle bir kanıya vardım.Yoksa bana ne senin ettiğin 2 laftan ?

Vizroy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin dediğin biraz şöyle oldu ;
+: "İskender kaç para ?"
-:"20 Lira."
+:"İyi o zaman kuru fasulye getir."
Hoşlanmadığın veya gereksiz bulduğun bir şeye karşı post kasarcasına cevap vermenden dolayı böyle bir kanıya vardım.Yoksa bana ne senin ettiğin 2 laftan ?
Kardeşim adam forum üyeleri için yararlı bir paylaşımda bulunmuş bende teşekkür ettim belki bu mod çok işime de yarayabilirdi ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim adam forum üyeleri için yararlı bir paylaşımda bulunmuş bende teşekkür ettim belki bu mod çok işime de yarayabilirdi ?
Bu foruma o kadar konu açan adam var bir tek bu mu yardımda bulunmuş yoksa sadece onlar mı teşekkür istemiyor ? Yararlı bulduğun bir paylaşımı illaha ki buraya yazıp ; insanlar arasında değişebilecek bir fikri paylaşman gerekmiyor.Bu da benim gözümde yorum kasmaya giriyor.Adam sana modu tanıtıyor sen kalkıp diyorsun ki : "İyimiş ama indirmeyeceğim." Yapmayacağın veya uğraşmayacağın bir şeyi sebepsiz bir yere söylemen komiğime gitti bu kadar.Daha tartışalım diyorsan konu kirletmeyip özelden konuşabiliriz ?

Vizroy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu foruma o kadar konu açan adam var bir tek bu mu yardımda bulunmuş yoksa sadece onlar mı teşekkür istemiyor ? Yararlı bulduğun bir paylaşımı illaha ki buraya yazıp ; insanlar arasında değişebilecek bir fikri paylaşman gerekmiyor.Bu da benim gözümde yorum kasmaya giriyor.Adam sana modu tanıtıyor sen kalkıp diyorsun ki : "İyimiş ama indirmeyeceğim." Yapmayacağın veya uğraşmayacağın bir şeyi sebepsiz bir yere söylemen komiğime gitti bu kadar.Daha tartışalım diyorsan konu kirletmeyip özelden konuşabiliriz ?
Anlayışsız insanlarla konuşmaya gerek duymuyorum.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlayışsız insanlarla konuşmaya gerek duymuyorum.
Bunu senden duymak :( Bu kadar alınacağını ve trip atacağını bilseydim hiç konuşmazdım zaten.İki laf ettik sırtını döndün sonra gelmiş beni boşa çıkartmaya çalışıyor.Adam gibi sana münakaşa etmeyi teklif ettim ; terslenecek n'aptıysam ?!