Premium Aldım Gider mi?

WegasTR

En iyi cevaplar
0
90 kuruşa e-posta hariç her şeyi değişen hesap aldım, hesaba girdi. Şifreyi değiştirdim. Çalınır mı acaba? Türkiye'de satılan hesapların toptan alındığı yerden aldım.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya saf olmak için özel bir çaba falan mı sarf ediyorsunuz. Yani illa ağır mı konuşalım, 20 küsür dolara satılan bir oyunu 90 kuruşu satın aldığını iddia ediyorsun (hoş satın almadın dolandırıldın o ayrı mesele) şöyle bir düşünemiyor musun arkadaş nasıl olabilir bunda bir bit yeniği vardır diye. Niye kul hakkı yemek için bu kadar çaba sarf ediyorsunuz, niye insanların emeğini hiçe saymak için bu kadar uğraşıyorsunuz yoksa paran oynama, böyle çalıntı hesaplar kullanarak hem Mojang'ın hem de yasal olarak fiyatını ödeyip satın alan insanların hakkını yiyorsun. Vicdanen rahat oynayabilecek misin o oyunu?

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Ya saf olmak için özel bir çaba falan mı sarf ediyorsunuz. Yani illa ağır mı konuşalım, 20 küsür dolara satılan bir oyunu 90 kuruşu satın aldığını iddia ediyorsun (hoş satın almadın dolandırıldın o ayrı mesele) şöyle bir düşünemiyor musun arkadaş nasıl olabilir bunda bir bit yeniği vardır diye. Niye kul hakkı yemek için bu kadar çaba sarf ediyorsunuz, niye insanların emeğini hiçe saymak için bu kadar uğraşıyorsunuz yoksa paran oynama, böyle çalıntı hesaplar kullanarak hem Mojang'ın hem de yasal olarak fiyatını ödeyip satın alan insanların hakkını yiyorsun. Vicdanen rahat oynayabilecek misin o oyunu?
Bundan 5 yıl önce oyunu bırakan birisi satamaz mı? 90 kuruşa aldım zaten, sen hiç yere 1 TL düşürmüyor musun? Zaten orijinal premiumum var. :) denedim sadece :D

Inanilmazz

Reelin and Rockin
En iyi cevaplar
0
Bundan 5 yıl önce oyunu bırakan birisi satamaz mı? 90 kuruşa aldım zaten, sen hiç yere 1 TL düşürmüyor musun? Zaten orijinal premiumum var. :) denedim sadece :D
Öhm... Öyle düşünme. Ya bu çalıntı bir hesap ise ? Çalan kişi bu hesabın yasal haklarını üzerine almak istemeyip bu kadar ucuza satıyorsa ? Korkutmak gibi bir amacım yok ama şu an polis veya başka bir kurum senin peşinde olabilir. Dikkat et.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Öhm... Öyle düşünme. Ya bu çalıntı bir hesap ise ? Çalan kişi bu hesabın yasal haklarını üzerine almak istemeyip bu kadar ucuza satıyorsa ? Korkutmak gibi bir amacım yok ama şu an polis veya başka bir kurum senin peşinde olabilir. Dikkat et.

Ben satın aldım, beni ilgilendirmiyor. Polis filan gelirse kart kayıtları diye bir şey var.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
hesabın sahibi mojanga desin bak benim hesap çalıındı diye, satın aldığının kanıdını göstersin bak bakalım girebilecek misin?

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
benim hesabı çaldılar. Bende satın aldığım zaman bana verilen kodu gönderdim şifremi emailimi verdiler.

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
E-posta başkasının üstüneyse şifremi unuttum yaparak alabilir ve 90 kuruş GG :D

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardesim ne diyorsun güldürme minecraft hesabı için polis peşine düşmez o kadar karışık iken ülke... Zaten, kredi kartını iptal eder adam biter yani abartma..