ILieWorldI
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Neden düşmesin ? Bu da hırsızlığa girmiyor mu ?
Uluslarası alanda bir dava açılması gerek bunun için yani birsey bilmeden konuşma. Telaslandirmamalisin.
Neden düşmesin ? Bu da hırsızlığa girmiyor mu ?
Hesap RAT'a düşmüş. Bence eleman bir fesatlık için virüslü dosya indirmeseydi iyi olabilirdi.Ya saf olmak için özel bir çaba falan mı sarf ediyorsunuz. Yani illa ağır mı konuşalım, 20 küsür dolara satılan bir oyunu 90 kuruşu satın aldığını iddia ediyorsun (hoş satın almadın dolandırıldın o ayrı mesele) şöyle bir düşünemiyor musun arkadaş nasıl olabilir bunda bir bit yeniği vardır diye. Niye kul hakkı yemek için bu kadar çaba sarf ediyorsunuz, niye insanların emeğini hiçe saymak için bu kadar uğraşıyorsunuz yoksa paran oynama, böyle çalıntı hesaplar kullanarak hem Mojang'ın hem de yasal olarak fiyatını ödeyip satın alan insanların hakkını yiyorsun. Vicdanen rahat oynayabilecek misin o oyunu?
O fiyata 1 gün kiralamış sın buda bir şeydir.Neyse uzatmayalım
goliac sana atacağım özelden... (ama ilk harifini)
Aha, şifre değişmiş. Güvenlik sorusu gelmiş. Şimdi gel de dövme bu adamı... "0,3$'a premium almayın"
sözleşmesine baktım şifreyi değiştirirsen bb diyor.O fiyata 1 gün kiralamış sın buda bir şeydir.![]()
zaten 60 tlye aldığım prem var xdÇok akıllısın şimdi para toplayıp minecraft.net alabilirsin
Kusura bakmayın ama bu yaptığınız vele@ yapmayın böyleUtanmıyormusunuz kul hakkına girmeye
Ha, inanmıyor birde. BloodySteve (5 gün sonra değiştircem) bak bakıyım capesi + orijinal pre miymiş. Bana ss attırtma.60 tl o.o mc eni kazıklamadı dimi 120 tl la cape artı pre
bundanda guccuk yazıların nekadar hilekar ve dönek olmasıdır.Ha bide insan dolandırmak bir aylığına iyidir![]()
Her türlü oyunu en ucuza alabilecegin yer. Güvenli. Ben@ByMe o ney? platin mi? bide aldığım site tor ağı üzerinden giriliyor :c