Preyim ama..

CelalBeyTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler preyim daha gectigimiz pazar aldim skinim felan yaptim minecrafta girince skinliyim arklarimda skinimi goruor ama skin search,nova skin walpaper yptigimda,mcsg leaderboard da steve olarak gozukuyor sorun nedendir yardim ?
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
MCSkinSearch artık güncellenmiyor o yüzden skinin görünmüyor.
NovaSkin wallpaper da MCSkinSearch tabanlı bildiğim kadarıyla.
Diğeri hakkında bilgim yok.

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MCSkinSearch ile alakası yok. 1.7.8 (Yada 1.7.9) öncesi biraz geç geliyor, belirli bir sürümden sonra hiç gelmiyor. (1.3 mü ne tam bilmiyorum)

1.7.9 sonrası anında güncelleniyor. Ancak 1.8'de hatırladığım online-mod'un açık olması lazım. Gerçi ben yeni 1.8 çıktığında oynamaya kalkmıştım, skin gelmemişti ama değişmiş olabilir bu olay.

CelalBeyTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MCSkinSearch ile alakası yok. 1.7.8 (Yada 1.7.9) öncesi biraz geç geliyor, belirli bir sürümden sonra hiç gelmiyor. (1.3 mü ne tam bilmiyorum)

1.7.9 sonrası anında güncelleniyor. Ancak 1.8'de hatırladığım online-mod'un açık olması lazım. Gerçi ben yeni 1.8 çıktığında oynamaya kalkmıştım, skin gelmemişti ama değişmiş olabilir bu olay.
Kardes anlamadim ben simdi ne yapayim ?

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardes anlamadim ben simdi ne yapayim ?

1.3 öncesi oynuyor iseniz, skininiz güncellenmez.
1.7.9 öncesi oynuyorsanız, birkaç dakika/saat sonra güncellenir (Tamamen rastgele, bazen 20 dakikada bazen 2 günde güncellendiği oluyor bende)
1.7.9 sonrası oynuyorsanız anında güncellenir.
1.8'de Online-mod'un açık olması lazım. Skin anında güncellenir.

Online mod ne bilmiyorsanız :

Server dosyasında ayarlarsa sıra ile yazılan birşeyler var, orada online-mod diye bir şey olması lazım. Bunu kapatırsanız crackli kullanıcılar oyuna girebilir. Ancak 1.8'de online-mod kapalı ise skinler gözükmez.