Emimisin , Sunucu Yonetimi . Sunucu İle İlgili Bir Şeyi Uye İlişkilerindemi Sormamı İsterdinKonu yanlış yerde x2 @İnanılmaz
Eminim,konu dışı genelde, genel/sohbet de veya en kötü Minecraft Genel'de paylaşabilirdin. Yönetim ile ilgili pek alakalı değil senin konunEmimisin , Sunucu Yonetimi . Sunucu İle İlgili Bir Şeyi Uye İlişkilerindemi Sormamı İsterdin
Sonucta Sunucu Acip Yonetmek Icın Soruyorum Yani YonetimEminim,konu dışı genelde, genel/sohbet de veya en kötü Minecraft Genel'de paylaşabilirdin. Yönetim ile ilgili pek alakalı değil senin konun
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tutar mı diye sormuşsun. Neyse konuyu dağıtmayalım. Bence tutar fakat çoluk çocuk çeker gibi geliyor. Türkiye'de ilk olacağı için de bu normaldir.Sonucta Sunucu Acip Yonetmek Icın Soruyorum Yani Yonetim![]()
Teşekkürler Yorumun İçinTutar mı diye sormuşsun. Neyse konuyu dağıtmayalım. Bence tutar fakat çoluk çocuk çeker gibi geliyor. Türkiye'de ilk olacağı için de bu normaldir.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NedenPrisona hayır! heh heh heh ._.
Lapisli Sunucularda Yok Level Kas Yok Adam Kes Yok Klan Evi Yap İle Prisonda Her Türlü Bloğu Kaz Rütbe Atla Farklı Blozklar Kaz Ticaret Yap Pvp Rank Sisteminde Geliş Türü Pek Uyuşmuyor Tek Uyuşan Noktası Saatlerce Block Kazmanprison -> lapisli kölelik .s
op prison tam ne oluyo d[DOUBLEPOST=1435867216,1435867166][/DOUBLEPOST]Bende Prison Sunuculara Merak Sardım Yabancı Sunucularda Baya Uzun Süre Oynadım Max R Olmuştum Baya Sarıyordu
Op Prison Tarzı Sunucular Genelde Daha İyi Oluyor Normal Prisonlar A-Z Rank Çok Fazla Sıkıyor Ama Oplarda Aralıksız Atladığından Sarıyor
Eğer AutoSell + Farklı Güzel Sistemler Vote Sistemine Benzer Birkaçta Ek Özellik Güzel Mimari İle Açarsan Tutacağını Düşünüyorum
Birine Daha Önerdim Op Prison Fikrini Beğenmemişti Umarım Güzel Sunucu Olur Oynarız Yardım Edebilirim Gerek Fikir Gerek Sistemler Hakkında Tabi Kodlama Bilgim Yok Mimarimde Çöp Fikirlerim OP![]()
o fekşın olmasınprison -> lapisli kölelik .s
o saatlerce blok kazma olayını değiştircem . insanlar kazmaktan zevk alcak . ornek prisonda c rankına gelene pvpde + %2 lik bi güç vericem[DOUBLEPOST=1435867350][/DOUBLEPOST]Bu Arada Serverin Çoğu Skript Olcak . Plugin Sayısı Falanda 5 6 Olcak . Yani Oyle Klasik 1 Prison Yapmıyacağımki Klasikleri Bile GüzelLapisli Sunucularda Yok Level Kas Yok Adam Kes Yok Klan Evi Yap İle Prisonda Her Türlü Bloğu Kaz Rütbe Atla Farklı Blozklar Kaz Ticaret Yap Pvp Rank Sisteminde Geliş Türü Pek Uyuşmuyor Tek Uyuşan Noktası Saatlerce Block Kazman
hayır prison'un sistemini saçma buluyorum. maden kazıyorsun sürekli. lapisli sunuculardada aynı.op prison tam ne oluyo d[DOUBLEPOST=1435867216,1435867166][/DOUBLEPOST]
o fekşın olmasın- Eğer Prisondada Lapisli Rankta Dururlarda Tecrube Kasarlar Diyosan . Tecrube Sadece Tecrube İksirinden Geliyo[DOUBLEPOST=1435867280][/DOUBLEPOST]
o saatlerce blok kazma olayını değiştircem . insanlar kazmaktan zevk alcak . ornek prisonda c rankına gelene pvpde + %2 lik bi güç vericem[DOUBLEPOST=1435867350][/DOUBLEPOST]Bu Arada Serverin Çoğu Skript Olcak . Plugin Sayısı Falanda 5 6 Olcak . Yani Oyle Klasik 1 Prison Yapmıyacağımki Klasikleri Bile Güzel
Maden kazmak zorunda degilsinhayır prison'un sistemini saçma buluyorum. maden kazıyorsun sürekli. lapisli sunuculardada aynı.
Normal Prisonda Taş Kazma İle Başlarken Bu Oyunda P3 - P4 Set + Verim5 - Verim10 Kazma İle Başlıyorsun Git Gide Belirli Ranklara Göre Artıyor Verim Örn Vote Sistemini Biliyorsundur O Sistemde Çıkan Kazmalar Verim8 Oluyor İlk Vipteki Kazma Verim10 Falan Oluyor Git Gide Verim 50 Ye Kadar Falan Çıkıyor İsteğine Göre Tabi Hepsini Olmasada İlk 3 Vipin İtemini Vote Sistemi İle Elde Edebiliyorsunop prison tam ne oluyo
o saatlerce blok kazma olayını değiştircem . insanlar kazmaktan zevk alcak . ornek prisonda c rankına gelene pvpde + %2 lik bi güç vericem Bu Arada Serverin Çoğu Skript Olcak . Plugin Sayısı Falanda 5 6 Olcak . Yani Oyle Klasik 1 Prison Yapmıyacağımki Klasikleri Bile Güzel