Pro 7 set ve pro x set

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Pro 7 Set tam olarak nasıl yapılıyor? Koruma normalde IV ama Pro Sette VII oluyor.

Birde bir arkadaşım aynı kitapı habire basınca Pro X Set yaptığını söyledi, denedim ama olmadı.

Bu ikisi hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mcedit,nbtedit,nbtexplorer,TMI,SPC,World edit daha sayammi :) ve arkadasi seni kandirmis yok ole kitab basarak x yapma

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Too Many İtems modu serverlarda yasak mı?

Birde ωяσ∂ιηнιℓℓѕω, Pro 4 birleştirerek Pro 5 yapılabilir demişsin. Pro 7 nasıl yapılabilir? Daha ayrıntılı anlatabilir misin?

ωяσ∂ιηнιℓℓѕω

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Too Many İtems modu serverlarda yasak mı?

Birde ωяσ∂ιηнιℓℓѕω, Pro 4 birleştirerek Pro 5 yapılabilir demişsin. Pro 7 nasıl yapılabilir? Daha ayrıntılı anlatabilir misin?
Örnek olarak iki 2 Pro 4 ayakkabıyı birleştirir isen bir tane pro 5 elde edersin . 2 Pro 5 i birleştirirsen bir pro 6 elde edersin . 2 Pro 6 yı birleştirir isen bir tane Pro 7 elde edebilirsin :)

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oooo, işte aradığım buydu! Çok sağolasın dostum!

Bir tek şunu soracağım: Nerede birleştireceğim, örste dimi?

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1 dk, ben bu işlemi yapıyorum olmuyor. Önce Ench. Book ile 2 tane Elmas, Koruma IV Gövde Zırhı yaptım. Sonra o ikisini birleştirdim, karşıda 1 tane Koruma IV Gövde Zırhı çıktı.

Yanlış bir şey mi yaptım?

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server'de isen TimtoEnchanter Pluginini indirerek yapabilirsin - Normal'de oynuyorsan Too Many Items adli Modu indererek Yapabilirsin