Profesyonel Bir Yetkili

angeljustice

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Öncelikle Size Amacımı Söylemek İstiyorum

Öncelikli Amacım Bir Serverde Yetkili Olmak Ve O Serverde Yükselmek.
İşimde Ciddiyim Server Sahibi Kimse Onu Tanırım Serverdeki Diğer Yetkililerle Tartıştığımda Kendi Hatam Varsa Geç Olmadan Anlar Özür Dilerim Fakat Karşı Tarafın Hatası Varsa Kısa Zamanda Ozur dılemesını ısterım.
Saygıda Kusur Etmem..!
Daha Önce Oynadığım Birçok Oyun Var Ve Minecraft'ı Türkiyede Populer Olmadan Önce Oynamaya Başladım.
Ne Tür Yetkilerde Çalışabilirim ?
Önceliğim : Moderatör Sonraki İse Builder
Saygı Olmayan Serverde İşim Olmaz
Skype Ve Mikrafonum Var [Toplanti Ve Önemli Olmayan Konuşmaları Az Yaparım]
Yaşım : 16

Daha Önce Bana Server İsmini Ne Yapayım Değipde Arkamdan Vuranlar Oldu

Wold Edit Kullanırım
Nekadar Bilirim Kendi İşime Yarayan Kadarını
Warp Yaparım
Server Varplarını Çoğaltırım
Not : Bir Arkadaşın Serverini Yapmak İçin 1 Ay Uraştığım Oldu [ White List ] Durumunda İken

Bana Ulaşmak İsterseniz Skype : angelo.minecraft
Yorum Atarak İletişimede Geçebilirsiniz

Not : Daha Önce Birsürü Serverde Yetki Aldım En Uzun İse Saygılı Serverde Kaldım
En Son Serverden Ayrılmamın Nedeni Serverin Kapanması.

Okuduğunuz Ve Zaman Ayırdığınız İçin Teşekür Ederim :)

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazdıkların güzel doğruysa olması gereken gibi. Ama böyle bir konuda daha düzenli ve detaylı bir şekilde konuyu düzenlemeni öneririm.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın Görüşün Ve Yorumun İçin Çok Teşekür Ederim.
İlk Olarak Wold edit Ne ?
İkinci Olarak Saçma Bir İstek Bu Bak Kendini Kanıtlasana Biraz Plugin Yaz Ne Biliyim Yapılarının Resmini At Böyle Olmaz .
Son Olarak Renkli Yazman Sadece Göz Yoruyor.

angeljustice

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İkinci Olarak Saçma Bir İstek Bu Bak Kendini Kanıtlasana Biraz Plugin Yaz Ne Biliyim Yapılarının Resmini At Böyle Olmaz .
Gözü Yorulan Varsa Okumaya Bilir Özelikle WoldEdit'i Bilmiyorsanız Yapacak Birşeyim Yok Sonuçta Zorla Kimseye Birşeyler Okutmuyorum Ayrıca İşlerimi Resimle Deği İcraat İle Yaparım :)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gözü Yorulan Varsa Okumaya Bilir Özelikle WoldEdit'i Bilmiyorsanız Yapacak Birşeyim Yok Sonuçta Zorla Kimseye Birşeyler Okutmuyorum Ayrıca İşlerimi Resimle Deği İcraat İle Yaparım :)
Wold EDİT DEĞİL O WORLD EDİT ![DOUBLEPOST=1408047763,1408047674][/DOUBLEPOST]Ben Seni Hemen Azarlamamak için World edit o salak ahahahaha gibi bi yorum yapmadım !

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Biraz plugin yaz? Sen plugin yazmayi ne saniyorsun iki dosyayi rarlayip 2014 KaraKaplan Eklenti Paketi yazmak mi? Javayi bastan ogreneceksin. Adam zaten pluginci olmak istememis moderator olacak...

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz plugin yaz? Sen plugin yazmayi ne saniyorsun iki dosyayi rarlayip 2014 KaraKaplan Eklenti Paketi yazmak mi? Javayi bastan ogreneceksin. Adam zaten pluginci olmak istememis moderator olacak...
ahaha Bak Plugin yazmak zorundasın demedim kendini kanıtlamalı..

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
ahaha Bak Plugin yazmak zorundasın demedim kendini kanıtlamalı..
Insanin kendini plugin yazarak kanitlamasi gerektigini belirtmissin resimle belki birkac kucuk ayrinti bilgiyle doldurulabilirdi o kismi dogru :)

I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ya bak ... Genel olarak yetkililerde olan özellikleri yazmışsın ama alırken artık insanlar bir fark arıyor ... mesela builder'mi olucan ... ozaman konuyu 2-3 resimle şenle adminmi olucan ... insan ilişkilerinle ilgili bir kaç Screenshot "SS" al ... mesela yani ama onun dışında pekte fena diğilsin gibi gözüküyor

angeljustice

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya bak ... Genel olarak yetkililerde olan özellikleri yazmışsın ama alırken artık insanlar bir fark arıyor ... mesela builder'mi olucan ... ozaman konuyu 2-3 resimle şenle adminmi olucan ... insan ilişkilerinle ilgili bir kaç Screenshot "SS" al ... mesela yani ama onun dışında pekte fena diğilsin gibi gözüküyor
Teşekür Ederim Haklısın

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İşlerinizi resimle değil icraatla yaparım demişsiniz lakin bu konuda icraata dayalı bir şey göremiyorum, sadece herkesin ağzından çıkabilecek sözler.