PROFESYONEL SKYBLOCK | EKIP ALIMI

MuhammedMimarssss

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BUILDER
Oyun Adınız: itzdavepvp
Tecrübeleriniz: Mod Admin Kurucu Ve Builder 3 yıllık tecrubem var
Yapıtlarınız(bu sizi cok önlere atar!): spawn market ve pacman yapa biliyorum
2018-01-26_00.21.24.png

Yaptıgınız Yapıları WorldEditlemi Ellemi Yapıyorsunuz: zemın ve duvar ıcın world edıtı normal de elle yapıyorum
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:5

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
BUILDER
Oyun Adınız: itzdavepvp
Tecrübeleriniz: Mod Admin Kurucu Ve Builder 3 yıllık tecrubem var
Yapıtlarınız(bu sizi cok önlere atar!): spawn market ve pacman yapa biliyorumEkli dosyayı görüntüle 64312
Yaptıgınız Yapıları WorldEditlemi Ellemi Yapıyorsunuz: zemın ve duvar ıcın world edıtı normal de elle yapıyorum
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:5
bu sanamı ait şimdi

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin:
Oyun Adınız:Mathyrs-DeathAngel
Tecrübeleriniz:Çoğu Serverlerde Yetkili Olduğum İçin Bu Serverde de tecrübemi gösterebilirim.
Plugin Bilginiz(WG vb):oldukça fazla olmasada var saymamı isterseniz:Feather Board-World Edit-World Guard-MotdManager-Skript-SKQuer-SkFall{doğru değilse k.b},Authme-EssentialsX-Essentials-GroupManager-Powerranks-clearlagg-clearchat [sk ile kolay] daha varda unuttum.
Mute Süreleriniz:
Orta Seviye küfüre {a" vb}:5 Dakika
Normal Seviye {g"t-***-salak}:2 Dakika
Ağır Küfür {or"s"pu-o"-anneni s""erim}:10 Dakika
Server ile ilgiliyse {serveriniz b"k gibi...}:İlk de 30 dakika bir daha derse ban.

Neden Biz:Alındığım Serverlerde marifetimi göstermek istiyorum ve sizinlede çalışmak istiyorum
Yetkili Olunca Ne Yapmayı Amaçlıyorsunuz:Server de küfürü engellerim {rehberler yapmassa},Oyuncuların sorunlarını çözerim sorularını cevaplarım vb..

Server İp alabilir miyim?

Omer_RG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
======
ADMIN:

======
+++++++++++++++

Oyun Adınız: Sp4rrOw
+++++++++++++++
Tecrübeleriniz: 7 Yıl Mc Oyuncusuyum 7 Yılın 3 Ayını Mc Oynamadım Ve Birkaç Komut Unutmuş Olabilirim. 4 Yıl Builderlikler Uğraştım , 1 Yıl Pluginerlikle Uğraştım , 1 Yıl Adminlik Ve 7 Ayda Rehberlik Yaptım (Sunucu Adları:GlobalCraft , SoulNW , Ottoman , DarkLegend , LordMine , SpoolCraft , MesterGaming
+++++++++++++++
Plugin Bilginiz(WG vb): Pluginle Aram İyidir Zaten 1 Senedir Pl İle Uğraştım :D Skripti Baya ANLARIM İstersen Yaptırabilirsin.
+++++++++++++++
Mute Süreleriniz: Duruma Gore Bağlı Din Irk Vs. 15dk mute 30dk da olabilir.!! Sunucu İçi Anne Bilmemney Vs 10dk Mute Tekrar Ederse 30DK 3 hakkınıda Zorlarsa Ban!!
+++++++++++++++
Neden Biz: Neden Siz Sunucuda Benimde Emeğim Olmasını İsterim Sunucunun Tutulmasını İsterim Ve Sizin Ekibe Mutlulukla Girmek İsterim Sizle Çalışmak Beni Mutlu Eder
(ama Yetkili Admin Olarak Alırsanız) SSunucuda Emek Olmasını Oyunculara Gösterebilmek Ve Sunucuda Emek Oldugunu Anlayarak OYUNCULAR Zevkle Oyun Oynamasını Sağlamamızdır
+++++++++++++++
Yetkili Olunca Ne Yapmayı Amaçlıyorsunuz: Sunucuda Düzen Ve Saygı Çerçevesi Oluşturmayı İstiyorum (ama saygı çercevesi varsa uyarmaay gerek yok ) Sunucu Buglarını Engelleyecem Sunucuda Duzen Sağlayacam İsteğine Göre İşler Yapacağım Kendi Kafama Gore Sallamasyon İşler Yapmayacağım
+++++++++++++++

İyi Akşamlar Hayırlı Cumalar

TeamLord

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun Adınız:VeenX
Tecrübeleriniz:4 Yıllık admin tecrübem
Plugin Bilginiz(WG vb):Wg We Group mennager Powerranks
Mute Süreleriniz:Küfür kısaltması 5 Dk, Açık Küfür 10 Dakika,Ailevi Küfür 30 Dakika REklam Sınırsız
Neden Biz:Ekibinize katılmak istiyorum
Yetkili Olunca Ne Yapmayı Amaçlıyorsunuz:Yeni Kitler Ve Warplar

DabPiedra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ADMIN
Oyun Adınız: zGabito_
Tecrübeleriniz: Dostum ne yalan söliyim 5 yıldır minecraft oynuyorum bu 5 yılın 4 yılını sunucularda adminlik moderatörlük vs. yapmakla geçirdim Buna göre tecrübelerimi ölçebilirsiniz,anlayabilirsiniz
Plugin Bilginiz(WG vb): WG en küçük plugin daha ötesini vaat edebilirim
Mute Süreleriniz: Küfürlere 5 Ailevi küfürlere 10dk eğer tekrar ailevi küfür ederse sunucu sahibinden izin alıp 5 günlük ban atarım. Reklam Perma Ban vs.
Neden Biz: Sömestr tatilinde zaman geçirmek için =)
Yetkili Olunca Ne Yapmayı Amaçlıyorsunuz: Sunucu sahibi ile Özel bir Discord sunucusu açmayı planlıyorum orada özel sohbetler pvp sohbetler klanlar için özel sohbetler ayarlıyım kişi sayısını arttırmak

aefekana

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADMIN:
Oyun Adınız: _EfE_WiNNeR_
Tecrübeleriniz: Çıktığından Beri Oynuyorum 5 yılını Adminli,ğe harcadım
Plugin Bilginiz(WG vb): Tüm PL Bilgim Var
Mute Süreleriniz: Normaş Küfür 5-10DK,Reklam Sınırsız Ban, HAKARET,30DK YETKİLİ HAKARET1 SAAT
Neden Biz: Kaliteli Olacagınızı Düşünüyorum
Yetkili Olunca Ne Yapmayı Amaçlıyorsunuz: Size Katkı Sağlamayı

Alınırsam Çok Teşekkür Ederim

BornToKillTR

Fikirlere Kurşun İşlemez
En iyi cevaplar
0
Oyun Adınız:yusuuf
Tecrübeleriniz:2 yıl adminlik
Plugin Bilginiz(WG vb):GroupManager,ClearLag,World Edit ve daha çok
Mute Süreleriniz: küfür 5 dk | reklam 20dk |Tehdit 25 dk | Yetkiliye küfür 1-1.30 saat
Neden Biz:Sizi daha önceden görmüştüm
Yetkili Olunca Ne Yapmayı Amaçlıyorsunuz: Serveri yükseklere taşımak