Profesyonel Yönetici / Tecrübeli / Büyük Düşünenler İçeri Lütfen ( Yetkili Arayanlar )

Meadow

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Adınız : Kadir
Yaşınız : 15 / AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR DEMİŞLER ATALARIMIZ
Yaşadığınız Yer : TÜRKİYE / İZMİR

Daha Önceki Yetkili Tecrübeniz : Bu yaz oldukça serverlarda görev yaptım ama Serverler Uzun ömürlü olmayıp kısa sürede kapandığın için isimlerini yazmak gereğinde bulunmuyorum, reklamcı olmadığımı ve reklam konusuyla ilgilenmediğimi belirtmek isterim.Benim alanımın Grafikerlik ve Oyun içi yöneticilik . Birlikte çalıştığım kişilerle bir aile gibi çalıştık,Birbirimize karşı hiçbir saygısızlığımız olmadı...
Günlük Online Süreniz : Minimum - 3 saat

Serverimizi profesyonel bir şekilde yönetebilirim, Grafik' konusunda olabildiğince yeteri kadar iyiyim. http://img.***********/images/smilies/smile.png Ancak çalışacağım serverde en profesyonel çababı kullanıcağım Oyunun Facebook Sayfası , Destek Sistemi ve Ticket sisteminde' de görevli olarak soruları cevaplandırıp anlık paylaşımlar, ara ara resimler düzenleyip paylaşabilirim, Eventlerle ilgilenebilirim. -Tekrar vurgulamak isterimki ben " Reklamcı Değilim. ! " bunu bilerek mesaj atmanızı rica ediyorum. Şimdiden Teşekkürler...

E-Posta : - k[email protected]
YouTube : - Kısa Süre İçerisinde Eklenicektir..
G-Mail : - Kısa Süre İçerisinde Eklenicektir..

Şartlarım / Beklentilerim :
* Server Uzun Ömürlü Olmalı, 2-3 ay durup kapanacak server olmamalı,
* Sunucu iyi bir Makina da barınmalı, yüksek onlineyi kaldırabilmelii sıkıntı çıkarmamalı,
* Birbirimizden Habersiz iş yapılmamalı,
* Oyun Kurucusu En az 18 Yaşında olmalı, (18 yaşından küçükse hiç mesaj atmasın !)
* Oyun kurucusu Normal Userler ile ws atmamalı ve gerek olmadıkça userler ile konuşmamalı,
* Oyun Kurucusu Server için gerekli olan programları üst düzey kullanmayı bilmeli,
* Server adresi : " .gg - .tk " tarzında güvenilir olmayan alan adları içermeyip, ".com - .net - .org" gibi güvenilir, yaygın alan adları içermeli...

* Serverin Kendine Ait Bir Sitesi olmalı,
* Serverde En az 6 ila 8 gb arası ram miktarı bulunmalı ve slot sayısı 50'den az olmamalı.
* Server güvenilir bir sağlam bilişimden açılmış olmalı.

Diğer / Ek : Karşımdaki ' de beni Serverin elemanı gibi görmeyecek, bir iş yaptırmak için emir vermeyecek, saygı önemli. Serveri üst noktalara getirmeye çalışacağız. Lütfen bu konuda ciddi, alanında uzman, Özelliklerimi beğenen, anlayan kişiler Skype yolu ile , veya bu Konunun altına Cevap atarak ulaşsın.

GERÇEKTEN BÜYÜK DÜŞÜNÜP İYİ BİR YERLERE GELMEK İSTİYEN KİŞİLER EKLESİN AKSİ TAKTİRDE BOŞUNA UĞRAŞTIRMASIN

Not: Konuyu Güncel Tutan Arkadaşlara +Rep verebilirim...
Dip not:Reklamcı değilim... !
[DOUBLEPOST=1434996655,1434987083][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1435053730][/DOUBLEPOST]Güncell