PucketNetwork Kaliteli Rehberlerini Arıyor! | play.pucket.net

ercnt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzdaki Skyblock-Faction-Creative Oyunlarına Rehber Alınacaktır. Gerçekten Kendinize Güveniyorsanız Aşşağıya Başvurunuzu Yapınız.
NOT: 15 Yaş Üstü Katılması Gerekir.

Aradığımız Özellikteki Rehberler:

- Daha Önce Yetkili Olmuş Olan.
- Serverin Düzenini Sağlayacak.
- Komutları İyi Bilen.
- Şımarık Olmayan.

Katılmak İçin:

Ad Soyad:

Yaşı: (Not 15 Yaş Üstü Şart)
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?:

Son düzenleme:

mehmet639

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Mehmet akkuş
Minecraft Bilgisi: betadan beri oynuyorum kodlarıda biliyorum 24 serverde yetkili oldum(mod,builder,pluginer,admin)
Yaşı: (Not 15 Yaş Üstü Şart):19
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?:soruları cevaplaması ve onlarla arkadaş olup onlarla kaynaşması küfür ve reklamlara karşı uyarıp mute veya jail atması.

Son düzenleme:

tunaozturk123

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Tuna Öztürk
Minecraft Bilgisi:3 senedir oynuyorum her türlü adminliği yaparım daha önce serverda reklamcı oldum ve rehber oldm
-
Yaşı: 13
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?: soru srounca cevap vermesi ve her şeyi bilmesi

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Batuhan Çimen
Minecraft Bilgisi: 2010 Yılından Beri Minecraft Oynuyorum. Sizin Sunucunuzda Daha Önceden 2 Kez Rehberlik Yaptım. Tekrardan Rehber Olarak Alınmak İstiyorum. [Bölüm:Creative,KitPvP]
Yaşı: 15
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?: Adaletli Bir Sunucuda Adaletli Bir Rehber Olması Şart. Oyuncular İlgili Rehberler İster. Her Sorusuna Cevap Veren Nazik Bir Rehber İster. Rehberin Sıkıcı Sıkıcı Cevap Vermesini İstemez. Rehberin Oyuncularla Birlikte Oynamasını İster. Rehber Dediğin Kısaca: ADALETLİ,AÇIK SÖZLÜ,GÜVENİLİR OLMALIDIR.

hüseyin07123

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
adım: hüseyin simşek skypem: live:huseyinsimske0707 yaş: 15 bn cok iyi bir rehber olurum herkesın sordugu soruyu eksık bırakmamam oyuncuların beklntisi budur kavga yanı kufur edenlerı uyarırım

Melihbmbc1639

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Melih Bombacı
Minecraft Bilgisi:W.e Wg Azbişi
Yaşı: 15
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?:Yardım İstediklerinde Onlara Yardım Edecek Birilerinin Olması

jumpthe11

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Musa Aydınlıoğlu
Minecraft Bilgisi: 3-4 senedir mc oynuyorum crafting isteyem sölerim (tüm craftingleri biliyorum)bi serverde rehber oldum vip alınmadığı için kapandı
Yaşı: 16
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?:crafting öğretmek-göstermek veya spam-küfür yapanları ceza vermek hala spam-küfür ediyosa ss alıcağımdır (SKYBLOCKTA REHBER OLMAK İSTİYORUM)

NOT: oyundaki adım RevengeScreamdır

r324705

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Faruk Ağaç
Minecraft Bilgisi: Minecraft'ı 2012 Den Beri yani 2 senedir oynuyorum. Bildiklerim Bölümüne Nasıl Bir Şey Yazacağımı Tam olarak Kavrayamadım.

Yaşı: (Not 15 Yaş Üstü Şart):Yaşım 15 Aralıkta Ayında 16 :)
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?:Örneğin Bu Serveri Kim Kurdu Dediklerinde Yanıt vermemiz gerekir nedeni ? Düşünsenize Adam Rehber olmuş Hala Kurucuyu Tanımıyor Bu Bir saçmalık Olurdu Onun Dışında Oyuncularla Birlikte Oynamalı İç İce olmalı. 2. Beklenti Bir İnsan Küfür eder Veya Server Reklamı Yapar Benim Standartım Küfür 600 saniye [10 Dakika] Mute'dir. Server Tanıtım. (Yetkim Olursa) İlk Mute atarım. 12 Dakikalık. Ardından Akıllan Mesajı Veren Bir Kick Atarım.

MarioDude146

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Ahmet Kerem Kanter
Minecraft Bilgisi: Yaklaşık 4 yıllık bir bilgiye sahibim. Minecraft konusunda kodundan setine bilgilerim eksiksizdir.
Yaşı: 1996 Doğumluyum. Yaşım 18. Okulum bitik her günlük online saatim 10 ila 13 arasıdır.
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?: Oyunda aktif olarak sorularının cevaplanmalarını isterler.Oyunlarda takıldıkları ve eksiklerinde artı olarak yardımcı olabilcek birine ihtiyaç duyarlar. Fly ve item beklerler ama adaletin oldugu yerde bu imkansızdır :). Kısacası rehber oyuncunun admine ulaşmadan önceki bir bagıdır. B)

NarumiChIan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Husamettin Ekmekci
Minecraft Bilgisi: 5 Yaşımdan Beri Oynuyorum
Yaşı: 9 Yaşındayım
Oyuncuların Rehberden Beklentileri Sizce Nelerdir?: Onları Susturması