PvP döneminin sonu...

HerKuşunEti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba ben HerKuşunEti, bu konumda sizlerle minecraft' ın Türkiye dönemlerini tartışmak istiyorum. PvP, biliyorsunuz ki minecraft da en çok tutan aktivitelerden biri, doğal olarak kaliteli (troll olmayan) oyuncu sayısı az. İyi PvP oynayanın direk egosu şişiyor. PvP, yaklaşık 2 yıldır ülkemizde en çok izlenme oranına sahip minecraft bölümüdür. Minigames dönemi yakın zamanda bitmeye başlamış, PvP ye daha düşük kaliteli oyuncular başlangıç yapmıştır. Türkiye'de bu devrimi bitirmek imkansıza yakın. Minecraft filmleri gibi daha çok emek isteyen şeylerden çok, bu çek-yükle-abone kas yöntemi tercih ediliyor. Bence bu dönem böle devam ederse, geride kalacağız. Yeni devrimler oluşturacak oyuncular var ama, PvP kitlesi yaş düşüklüğüne sahip olduğu için bu zor. Kaliteli filmci çok az. Ego kelimesi, PvP ile birlikte bayağı bir olay yaratıyor. Bu bitmeli. Bence yeni bir uğraş bulmalı gamer lar. Peki sizin görüşünüz nedir ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sırf Türkiye için değil Hemen hemen her yerde böyle olabilir. Youtubede kızıltaş ve komut blokları ile uğraşan bir sürü Türk kanalı var. İntrolar , bannerlar vs. bunları kayıt altına alıp yayınlayan da onlarca kişi mevcut. Pvp de ki o "çok iyi oynuyorum beee" kısmına fazla diyecek lafım yoktur. Kimi olur 10 yaşında laf etmez kimi olur 17 yaşında öldürdüğüne "ne oldu cicim" diye hitab eder :)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Senin her konuşmanda 'Ego' kelimesini görmek zorunda mıyız, artık kullanma bence 'Ego' kelimesini.
Türkiye'de değil, her yerde böyle; Mesela hilesiz bir oyuncusun, önüne geleni güzelce kesiyorsun/öldürüyorsun bırakta Ego'n olsun biraz değil mi.
10 yaşında kardeşlerimiz de PVP atıyor olabilir, bu çok normal bir durum fakat; hile açtıkları zaman olay kötü yöne doğru ilerliyor.

Yeni bir fikir bulmak lazım ise, bırakalım onu 'Gamer' dediğimiz kişiler bulsun; ve uygulasın.
Bunu aslında tartışmaya gerek yok, bunu 'Gamer' olan arkadaşlarımız tartışsın.

HerKuşunEti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sırf Türkiye için değil Hemen hemen her yerde böyle olabilir. Youtubede kızıltaş ve komut blokları ile uğraşan bir sürü Türk kanalı var. İntrolar , bannerlar vs. bunları kayıt altına alıp yayınlayan da onlarca kişi mevcut. Pvp de ki o "çok iyi oynuyorum beee" kısmına fazla diyecek lafım yoktur. Kimi olur 10 yaşında laf etmez kimi olur 17 yaşında öldürdüğüne "ne oldu cicim" diye hitab eder :)
Evet ama pvp aşırı şekilde ön planda. bence değişmeli.

HerKuşunEti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman değiştir, değiştirebiliyorsan :p
Ama bence bu çek-yükle-abone kas yöntemi adaletsiz değil mi ? Film çekenlerin uğraşları saatlerce sürüyor, ama pvp videosu için bu geçerli değil. Adam 1 hunger games çekiyor en fazla 5 saat sürüyor. az emekle çok abone kasmak iyi değil bence. Ama sana hak veriyorum.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten PvP'cilerin çoğu "minecraft yaratacılığını geliştiren bir oyundur" der ama hunger gameste adam kesmeye devam eder.