Pvp Kapama Wgsiz ? Nasıl Olcak Bilenee Yetki

Burak14318

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MERHABA SERVERIMDE /warp meslek ' jobs kasma alanında wg cekınce adamlar odunu flen kıramıyo

Wg çekmeden pvp nası kapıcaz birbirlerini öldürüyolar meslekde lütfen yardm

RistCeron

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hahaha :D
Kardeşim Şöyle Olacak :D Hala Gülüyorum :D
server.properties Klasörünü Metin Belgesi Yardımı ile Aç
Ve Ordaki " pvp= " karşısında true yada false yazar " True(Doğru) False(Yanlış) Denektir. " senin anlayacağın true aç, işleme sok gibi aktif yapar false ise kapat, işlemden çıkar yani pasif yapar pvp alanını kapatmak istiyorsan bir adama vurmasın istiyorsan "" pvp=false "" yapman yeterli olacaktır
Dikkatini Çekmek İçin Renkli Oldu Cilveler :D Ben Söyle Anladım Adamlar Odun Alnında Birisini Yakıp Öldürüyor yada başka değişte öldürüyor ve çözüm olarak bunu yazdım UMARIM YARARIM DOKUNDU.. :D

RistCeron

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Edit.......
Seninin World Guardın Doğrumu Yani Doğru Yaptınmı Mesela Wg Çekince Odunluktan Çıkıp Başka yere Gidiyorlarmı mesela taşları kırıp odunları kesip çıkış yapıyor larmı yapıyorlarsa wg en doğru değil Birde wg çekince adamlar birbirini öldürüyor die google yazarsan belki bulabilirsin her server yapan sorunla karşılaşır tek sen sorma mışsındır forumda bir kez görmüştüm fakat ne yıl yada zaman bilmem :D araştırırsan bulrsun kolay bir şey

q4rson

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Önce Örneğin Odun Alanında PvP Kapatacaksın önce orayi wgle çaprazlamasina. Sonra /region flag "wgismi" build allow bunu yaz bu wgli yerleri kırabilmeye yarar örneğin /region flag odun build allow bunun gibi sonra pvp kapatmak içinde /region flag odun pvp deny yapıp pvp kapat