Öncelikle herkeze merhaba . Başlıkdan da anlaşıldığı gibi ''Q//Slash Gaming / Youtube Oyun Kanalı'' 'Im Var
Kanalım'da Şu ana Kadar 18 Adet Video 4 Ü Sesli Geriye Kalan 14 Video İse Sessiz Eylencesine Ve TRAİLER ' DIR .
Bundan sonra da SESLİ VİDEO çekilmeye devam edilicektir .
Kanalımda 5 Adet Abone Vardır 4 Bin Kişilik Bir Facebook Sayfasında Admin İzni İle Reklam Yapılmış Ve En Kısa Zamanda (İnşallah) Yüksek Makam Ve Mevkilere Geleceğiz
Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek Amacı İle :
4 GB RAM - 1 GB Ekran Kartına Sahip Olan Bilgisayar'ımı Satıp Yerine ...
16 GB RAM - 4 Veya 8 GB Ekran Kartına Sahip 0 Oyun Bilgisayarı Toplamayı Düşünüyorum ...
Bilgisayarı en az 1 en fazla da 2 ay sonra inşallah teslim edicekler
Sadede gelince ''Q//Slash Gaming / Youtube Oyun Kanalı'' Mızın 100 TL Değerinde HOST U Satın Alınmış ve YENİ FORUM U Açılıcaktır ...
Bizim sizlerden istediğimiz kanalımıza girmeniz , sesli veya sessiz video'ları izlemeniz beğendiğiniz video'lara yorum yapıp like layınız ve en önemlisi bizi takip ediniz
İleride inşallah tanındıktan sonra oyuncular ile birer minecraft oynayacağız . Bizlere en başta katkı sağlayan , bizlerin büyümesini sağlayan arkadaşlar bu sıralamada ve bizim gözümüzde öne geçecek ve değer sahibi olacaktır
Hepinizie şimdiden teşekkür ediyorum İyi Günler İyi Eylenceler Dilerim
Youtube Sayfamıız :
Facebook Sayfamız :
Twitter Sayfamız :
Ask.Fm Sayfamız :
İmza : Mehmet Çiçek
Kanalım'da Şu ana Kadar 18 Adet Video 4 Ü Sesli Geriye Kalan 14 Video İse Sessiz Eylencesine Ve TRAİLER ' DIR .
Bundan sonra da SESLİ VİDEO çekilmeye devam edilicektir .
Kanalımda 5 Adet Abone Vardır 4 Bin Kişilik Bir Facebook Sayfasında Admin İzni İle Reklam Yapılmış Ve En Kısa Zamanda (İnşallah) Yüksek Makam Ve Mevkilere Geleceğiz
Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek Amacı İle :
4 GB RAM - 1 GB Ekran Kartına Sahip Olan Bilgisayar'ımı Satıp Yerine ...
16 GB RAM - 4 Veya 8 GB Ekran Kartına Sahip 0 Oyun Bilgisayarı Toplamayı Düşünüyorum ...
Bilgisayarı en az 1 en fazla da 2 ay sonra inşallah teslim edicekler
Sadede gelince ''Q//Slash Gaming / Youtube Oyun Kanalı'' Mızın 100 TL Değerinde HOST U Satın Alınmış ve YENİ FORUM U Açılıcaktır ...
Bizim sizlerden istediğimiz kanalımıza girmeniz , sesli veya sessiz video'ları izlemeniz beğendiğiniz video'lara yorum yapıp like layınız ve en önemlisi bizi takip ediniz
İleride inşallah tanındıktan sonra oyuncular ile birer minecraft oynayacağız . Bizlere en başta katkı sağlayan , bizlerin büyümesini sağlayan arkadaşlar bu sıralamada ve bizim gözümüzde öne geçecek ve değer sahibi olacaktır
Hepinizie şimdiden teşekkür ediyorum İyi Günler İyi Eylenceler Dilerim
Youtube Sayfamıız :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Facebook Sayfamız :
Giriş yap veya üye ol.
Twitter Sayfamız :
Giriş yap veya üye ol.
Ask.Fm Sayfamız :
Giriş yap veya üye ol.
İmza : Mehmet Çiçek