MyLittleKinghy01
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
reis komedi maksatlı :XSanırım biraz Türkçe'de zorlanma var. Yine de sevdim. Hemen sunucuya geliyorum. Detaylı inceleme yapacağım. Gelişmeniz dileğiyle. (Spawn Harika)
Kardeşim yaptığın iş konu baltalamak telefin yok bişeyin yok artık bırak bu işleri !Dostum sana daha kaç kez söyliyeceğim ya parasını ver ya da kullanma map imi.
Dipnot: Spawn Bölgesi tamamı ile HeraklesOnline'a aittir. Değiştirilmesini talep ediyorum
Map bana ait, konu falan baltaladığım yok. İsteyene de kanıtlarımı gösteririm ya değiştiriceksin ya değiştiriceksin başka şans vermiyorum sana.Kardeşim yaptığın iş konu baltalamak telefin yok bişeyin yok artık bırak bu işleri !
Map senin felan değil değiştirmiyorum elinden geleni yap ! Konumu baltalamayı bırak artıkMap bana ait, konu falan baltaladığım yok. İsteyene de kanıtlarımı gösteririm ya değiştiriceksin ya değiştiriceksin başka şans vermiyorum sana.
Tabii ki yapicam elimden geleni, bu konu hakkında destek de açtım eğer kabul edilirse konunuzu sildireceğimMap senin felan değil değiştirmiyorum elinden geleni yap ! Konumu baltalamayı bırak artık
ne kanıtı erhan ya bırak şu konuyu baltalamayı git elinden gelen her işlemi yap