Ram Hakında yardım (ACİL)

demoralize

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben 112GB Vds'me minecraft sunucusu actım.
Ve minecraft sunucumu 56GB yapmak istiorum.

56Gb olarak hazır olan cmd resimli dosyayı paylasırmısınız ?
Cok acil lazım.
İyi günler

hacker721

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
java -Xmx57344M -Xms57344M -jar craftbukkit.jar Bu mu ? Eğer buysa 56 gb ayarladım

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yinemi azure :D Microsoftun datacenteri uzak benim bildigim cok ping olur....

hacker721

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
demoralize Yardım edebilir ben server hakkında

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Onu bilemezsin :D Fakat ram miktarinin nasil ayarlanacagini bilmeyen birini boyle bir vds sahibi ise anca azure dir diye dusunuyorum :D

Azure iyidir fakat OVH'nin 64 gblik paketlerini azureye tercih ederim. Azure datacenterı bol fransa, hollanda, amerika. Ping sorun değilde 112 gb Azure dedicated'ın varsa buna en fazla 1 ay ömür biçebilirim. Çünkü aylık fiyatı 8400 TL. Senin bu fiyatı verdiğini düşünmüyorum büyük ihtimal CC kredi kartıdır.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yasın kac la senin :) 12 11 ? :)
Akıl yaşta değil baştadır lafını duymadınmı hiç ? Niye herşeyi yaşa çekiyorsunuz cidden anlamıyorum, yaşın bu durumla olan alakası nedir merak ettim :D Bu arada yaşım 16 fakat 11 - 12 olsaydıda bu durumla alakasını çözemedim. Sende 10 yaşında olmadınmı hiç ?

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akıl yaşta değil baştadır lafını duymadınmı hiç ? Niye herşeyi yaşa çekiyorsunuz cidden anlamıyorum, yaşın bu durumla olan alakası nedir merak ettim :D Bu arada yaşım 16 fakat 11 - 12 olsaydıda bu durumla alakasını çözemedim. Sende 10 yaşında olmadınmı hiç ?
öyle çocuklar zor bulunur eskiden köy çocukları 7-9 yaş aralarında babalarına yardım edermiş inek sağar koyunları otlatır ve onun gibi işleri yapar ve daha çabuk olgunlaşırmış ama şimdi ? ve yaş atlamak olgunlaşır tecrübe kazanır hayatı öğrenir yani birazda yaşla alakası var

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
öyle çocuklar zor bulunur eskiden köy çocukları 7-9 yaş aralarında babalarına yardım edermiş inek sağar koyunları otlatır ve onun gibi işleri yapar ve daha çabuk olgunlaşırmış ama şimdi ? ve yaş atlamak olgunlaşır tecrübe kazanır hayatı öğrenir yani birazda yaşla alakası var
Elbette yaş ile alakası var fakat vaktini verimli geçirip geçirmediğin veya vaktini nelere harcadığın daha önemli bence. Mesela 14 yaşında yazılımcı olupta onbinlerce dolar kazananda var gidipte tüm vaktini twitter gibi şeylerle öldürende var :D