M
MUHDE
Ziyaretçi
Noli la burda 112gb ram azureden başka bir şey deilki ayrıca sunucuya 56gb ram veremezsin boşuna konu açmışsın versen bile boşuna vermiş olursun birşeye yaramaz
bende zaten aynı şeyden bahsediyorum kardeşimElbette yaş ile alakası var fakat vaktini verimli geçirip geçirmediğin veya vaktini nelere harcadığın daha önemli bence. Mesela 14 yaşında yazılımcı olupta onbinlerce dolar kazananda var gidipte tüm vaktini twitter gibi şeylerle öldürende var![]()
Ben orada elbette var derken hayir sen haksizsin ben hakliyim manasinda degil dogru soyluyorsun bir ornek veriyim manasinda kullandimbende zaten aynı şeyden bahsediyorum kardeşim
İmkansız diye bir şey yoktur. windowz azure dan alabiliyorsun dene sürümü112 GB VDS sallıyorsun :-) 112 olması imkanisz :-)
Tavsiye etmem uzak olduğu için çok fazla ping sorunu oluyor üstelik ilk ay bedava olsada sonraki aylar devam edersen 8200 tl yi çakıyorlarBirader azure nasul açılıyor![]()
Sadece kredi kartı değil birsürü kişisel bilgi istiyor tam olarak listesini bilmiyorum çünki daha önce açmadım ama belliki konu sahibi açmış cevaplar büyük ihtimal :/Illa kredi karti mi istiyor bisiler istemiyorsa acayim![]()