RaveCraft sunucusunun BestSurvivalTR sunucusuna benzerliği.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Selam, ilk defa bir sunucu şikayet konusu açacağım. Bunun sebebi ise dün açılmış olan "RaveCraft Survival" sunucusunun "BestSurvivalTR" sunucusuna benzerliği. 3 adet SS koyacağım farklılıklara bakabilirsiniz. Benzerliğe bakmak için ise IP'leri: BestSurvivalTR.nitrado.net, RaveCraft'ın: 46.20.1.98:1167
Kendileri birçok sistem için, bugfix için bana mesaj atmıştı ve "rakip olmayacağız" gibi laflar söylemişti. Sunucusuna yardım ettim ve sunucusu 32/32 olunca biraz değişti tabi. Sunucunun %70'i benim sistemlerimle oluşuyor. Dediğim gibi kanıt için yukarıda verdiğim IP'lerden bakabilirsiniz.

Birkaç benzerliğin SSleri:

ek: VIP ayrıcalıklarına kadar kopyalanmış.

Moderatör tarafından düzenlendi:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sizi Örnek Almış İşte Ne Güzel Ortaya Attığınız Fikirleri Kullanmışlar Ne Güzel Gurur Duyun İşte Fikirlerimizi Beğenmişler Diye :)

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Ya eyvallah ben bir şey demiyorum iyi güzel ancak herşeyi A'dan Z'ye almaları ve bazı şeyleri değiştirmemeleri üzerine bu konuyu açtım.[DOUBLEPOST=1411996470,1411834733][/DOUBLEPOST]@ByZEKcan @bakkalmarket7 şikayet konuma bakarmısınız artık?

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak ip yanlıs vermişin.kardes kabul tardm istesim ettin.eyw.ancak pluginlerde tapulu malın deil cogu sunucuda bu sistemler var.ve senlede rakip deilim

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
İlk olarak ip yanlıs vermişin.kardes kabul tardm istesim ettin.eyw.ancak pluginlerde tapulu malın deil cogu sunucuda bu sistemler var.ve senlede rakip deilim
Bu kadar benzerlik yok. Ayrıca kankalarına söylermisin bizim sunucuda flood ile beraber reklam yapmasın biliyorum sunucunun kişiye ihtiyacı var ancak ayıp ediyosunuz.

- süper bi sw xdxd

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam için kb bn yetkililerime senin swende reklam yaomayın dediydim ama neat yetkili deil oyuncu yani bn yaptırmadım

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bilmiyorum artık.