Realstar Rezillik

Bu servere kaç puan veriyorsunuz 10 üzerinden

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Takemaster

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bugün serverde çok önemli açık buldum. Rehber ve Admine özel m. den söyledim. Ama hiç ödül vermediler.Bir de rehber çatal bıçak seti vercem diye dalga geçti. Eğer 1 aylık vip verilmezse açığı açıklayacağım.
SS alamadım. İyi Forumlar[DOUBLEPOST=1438685971,1438614004][/DOUBLEPOST]açığı bahsettiğim an yamamışlar bu arada bu serverde oynamayın oynattırmayın.

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
simdi aciga gore vipmi verilir ? anlamadimki vip parayla alinan bisey dir kardesim para da havadan dusmuyo ;D

imFoRTe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
simdi aciga gore vipmi verilir ? anlamadimki vip parayla alinan bisey dir kardesim para da havadan dusmuyo ;D
Arkadaşın Açık Sandığu Şu; "Arsada FLY Açıp Ormanda Başka Birine TP Atınca Uçulabiliyormuş." Bi Kere FLY Yetkisi Sadece Kurucularda Var, Bu Yüzden Ayrı Dünyalarda Oldukları İçin Otomatik FLY Kapanır.

Takemaster

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverde haksız yere susturuldum[DOUBLEPOST=1438764805,1438764775][/DOUBLEPOST]ankete oylarınızı bekliyorum[DOUBLEPOST=1438764901][/DOUBLEPOST]söylediğim anda yamadılar

imFoRTe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öyle bir bug olsaydı bunu emin ol senden önce çok yapan olurdu bu gereksiz şeyi sen bug sandığın için böyle yapıyorsun istediğin kadar kötüleyebilirsin bizim ne olduğumuzu herkes biliyor