Redstone (Kızıltaş)Hakkında yardım!

Smineate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim redstone Kullanma bilgim aşırı az daha dorusu hiç bişe bilmiyorum minecraft multiplayerden yardım edecek kişiler mesaj atsın lütfen acil çok lazım!!

Smineate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şey redstone 14-15.ci katmanda ara belki elmasta bulursun bu arada benim elmas bilgimde az seninde elmas bilgin varsa yardım edersin
Redstone:redstone Minecraftta bulunan bir cevherdir.Redstone düzeneklerde işe yarar.Redstone genellikle lavların yakınlarında bulunur :).Umarım yardımcı olmuşumdur
Onları biliyorum benim çok redstone var ama kullanamıyom :)

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Redstoneyi kablo olarak görebilirsin. Elektrik akımını iletmeye yarar . Bu elektrik akımı için şalter miydi hani taş ve çubuktan yapılıyordu ya ondan yapman lazım . Mesela en basitinden bir fırlatıcının veya pistonun arkasına redstone koyup yanına şalter koyarak oonları çalıştırabilirsin . Zslında sadece şalterlede yaparsın ama redstonenin amacı zaten tek tuşla birden fazla şeyi çalıştırabilmek . Neyse işte mesela lamba yaparken redstoneyi onun üstüne koyarsın yada lambaların diyim . Sonra da şalterle yakarsın . Aslında bu işleri öğrenmek için güzel redstone mapları var onlardan faydalan . video izle ve en önemlisi kendin de deneyler yap .

LemonHazeThc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
multiplayerde yardım edebilirim ama her mekanizmayı göstermemi bekleme zaten mantığını anlasan redstone in yeterli olur