vErdemSoykal
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İnternette felan forumlarda aradım ama bulamadım RegenBlock 1.7.2 nerden bulabilirim bileniniz varsa söyleyebilir mi ?
Araştırdım bulamadım varsa verirmisin diyorum işteBen internette arattım ve kolayca buldum. Lütfen iyice araştırmadan konu açmayınız.
Ben buldum ve sana vermeyeceğim. Bu kadar basit bir şey için konu açtı çünkü. İnternete yazdığım an ilk sayfadaki hemen hemen her sayfada buldum.Araştırdım bulamadım varsa verirmisin diyorum işte
Kardeşim özürlümüsün anlıyamadım ben aradım 1.7.2 bulamadım diğer sürümleri bende buldum 1.7.2 yok varsa ver dedim vermiyosan verme lan ben senin düşündüğün gibi bi insanda değilim ben bu forumda 2 yıldır duruyorumBen buldum ve sana vermeyeceğim. Bu kadar basit bir şey için konu açtı çünkü. İnternete yazdığım an ilk sayfadaki hemen hemen her sayfada buldum.
son sürüm 1.7.2 yle çalışıyor denemiştim.Kardeşim özürlümüsün anlıyamadım ben aradım 1.7.2 bulamadım diğer sürümleri bende buldum 1.7.2 yok varsa ver dedim vermiyosan verme lan ben senin düşündüğün gibi bi insanda değilim ben bu forumda 2 yıldır duruyorum
Asıl sen özürlüsün galiba benim bulabildiğimi sen de bulabilirsin anlamıyorsan git öl geber ne yaparsan yap mal mısın nesin ya.Kardeşim özürlümüsün anlıyamadım ben aradım 1.7.2 bulamadım diğer sürümleri bende buldum 1.7.2 yok varsa ver dedim vermiyosan verme lan ben senin düşündüğün gibi bi insanda değilim ben bu forumda 2 yıldır duruyorum
Kardeşim Vermiceksen Yorum Yapma Adam Bulamamış Sen Bulmuş Olabilirsin.Asıl sen özürlüsün galiba benim bulabildiğimi sen de bulabilirsin anlamıyorsan git öl geber ne yaparsan yap mal mısın nesin ya.
Kardeşim Vermiceksen Yorum Yapma Adam Bulamamış Sen Bulmuş Olabilirsin.