[Rehber] Minecraft Bilgisayar Sunucusunu Mobilden Oynamak

GizliNarkozz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

logo.png

Minecraft Bilgisiyardaki Sunuculara Telefondan Bağlanmak
Selamlar millet ben GizliNarkozz, bugün sizlere nasıl telefondan bir bilgisayardaki Minecraft sunucusuna bağlanacaksınız bunu göstereceğim.
Öncelikle bu söyleyeceğim programın ne gibi avantajları var onlardan bahsetmek istiyorum.
Özellikle sunucu sahiplerinin çok işine yarayacaktır. Mesala dışarıdasınız bir sorun çıktı hemen telefonunuzdan bağlanıp chat ile ilgilenebiliceksiniz.
Sizde telefondan Minecraft derken şöyle algılamayın oyunda hareket edip karakteri yönetemiyorsunuz sadece sohbet ve komutları kullanabilirsiniz.
Peki başka tanıtacağımız programın özellikleri neler? Ondan bahsedelim mesela Skyblock sunucusunda oynuyorsunuz.
Ada warpınıza gidip afk bırakıp kasılabilirsiniz.

Peki Bu Programın Adı Nedir?
Öncelikle programın ismi ''ChatCraft'' Google Play Store'den ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
Ayrıca buna benzer bir sürü program var ama aralarında en iyisi ve en popüleri bu programdır.
Bu arada sunucuya girdiğinizde sizin çarınız oyunun başlangıcında düpedüz afk gibi durur.
Bilgisayarlar da öyle gözükür denendi zaten siz telefondan girdiğinizde sohbete otomatik Chat Craft'la girdiğiniz yazıyor.

İndirdim Minecraft Hesabımı Nasıl Eklerim?
Aşağıda verdiğim resimde net bir şekilde açıklanıyor okuyabilirsiniz.

Screenshot_2018-06-25-13-00-31.png

Minecraft Sunucusunu Nasıl Ekleyebilirim?
Öncelikle programın sağ altında kırmızı + işaretli yuvarlık bir şey var.
Ona tıklıyorsunuz ve aşağıdaki resimdeki gibi bir manzarayla karşılaşıyorsunuz.

1. Adım
Resime göre sunucu ismini giriyoruz.

Screenshot_20180625-130132.png

2. Adım
Resime göre sunucu ipsini giriyoruz.

Screenshot_20180625-130248.png

3. Adım
Resime göre sunucu portunu giriyoruz.

s.png

4. Adım
Resime göre sunucu sürümünü seçiyoruz.

Screenshot_20180625-130300.png

Sunucuyu Ekledim Nasıl Giriş Yaparım?
Öncelikle sunucuya 2 kere tıklayınız otomatik olarak sizi sunucuya ekleyecektir.
Aşağıdaki resimdeki gibi sohbet gelecektir. Ben orayı reklam olmasın diye gri arka planla sansürledim.
En aşağıda ortada sohbete yazma bölümü olacak oraya basıp giriş yapıp konuşabilirsiniz.
Programda ''Premium Üyelik'' alabilirsiniz oyun içi hareket etme gibi değişik özellikleri var.
Premium Üyeliği 0.99 $ = 4 TL 66 KR ( 25.06.2018 14:26 )
Umarım yaptığım tanıtımı beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum. Bir beğeniyi de çok görmeyelim.