SweetNetwork
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba millet. Paint show a geri dönüyorum ,__,
Dikkat / ! \ Sizi çizerim. Uyarmadı demeyin..
EDİT > Bir kaç beğeniyi esirgemeyelim gençler. Beğenince paranız falan eksilmiyor.. ^.^
EDİT > Her şeyi beğenmenize gerek yok. Bu konu ve sizin fotoğrafınızı içeren mesajı beğenseniz yeterli çok mutlu olurum ^.^
Sezon 1 ve 2 de çizilen arkadaşlar işte burada ;
- BONUS -
Adventure Time Serisi
Prenses ciklet
Finn
Jake
Buz kralı
BMO
Marceline
Yumrular Prensesi
Önemli Notlar!
NOT > Sezon 1 ve 2 de çizilen birçok üye fotoğrafını şu zamana kadar 100 kere değiştirmiştir !!
NOT > Benim tarafımdan yapılmış olup, Paint dışında hiçbir program kullanılmamaktadır. Orjinal fotoğraflara baka baka çizilmiştir.
Aşağıdaki verilen linkler bu konuların eski sezonlarıdır. Tıklayarak bu bağlantılara ulaşabilirsiniz.
Sezon 2 = BURAYA TIKLA 5 Mart 2016 tarihinde başlatılmıştır.
Sezon 1 = BURAYA TIKLA 22 Ekim 2015 tarihinde başlatılmıştır.
Dikkat / ! \ Sizi çizerim. Uyarmadı demeyin..
EDİT > Bir kaç beğeniyi esirgemeyelim gençler. Beğenince paranız falan eksilmiyor.. ^.^
EDİT > Her şeyi beğenmenize gerek yok. Bu konu ve sizin fotoğrafınızı içeren mesajı beğenseniz yeterli çok mutlu olurum ^.^
Sezon 1 ve 2 de çizilen arkadaşlar işte burada ;
- BONUS -
Adventure Time Serisi
Önemli Notlar!
NOT > Sezon 1 ve 2 de çizilen birçok üye fotoğrafını şu zamana kadar 100 kere değiştirmiştir !!
NOT > Benim tarafımdan yapılmış olup, Paint dışında hiçbir program kullanılmamaktadır. Orjinal fotoğraflara baka baka çizilmiştir.
Aşağıdaki verilen linkler bu konuların eski sezonlarıdır. Tıklayarak bu bağlantılara ulaşabilirsiniz.
Sezon 2 = BURAYA TIKLA 5 Mart 2016 tarihinde başlatılmıştır.
Sezon 1 = BURAYA TIKLA 22 Ekim 2015 tarihinde başlatılmıştır.
Son düzenleme: