RioCraft Yetkili Arıyor !!!

RioCrafttan Gelen Paralarla HayinCraftı Devam Ettirelim Mi ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MrMirhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Gamer Kullanıcıları !!!
Bu Gün Sizlere Yeni Açılacak Olan RIOCraft Adlı Serverimize Gereken Yetkilileri Ve Boş Olan Bölümleri Açıklayacağım...
Eski HayinCraft.Batihost.Com (Hala Açık(6 Gün Sonra Kapanıyor)) Yerine Daha Kaliteli Hatasız Açıksız Tamamen Emek Olan RIOCraft Serveri Çok Yakında Kurulacak !!

Boş Yetkiler Ve Kapasiteleri:
Admin: 3
Rehber: 3
Pluginer: 1
Skripter: 2
Builder: 1
Reklamcı: 3
Sosyal Medya Yöneticisi (SMY): 2

ŞARTLAR:
En az 14 +Yaş (14 dahil)
Plugin İçin Komutları En az %95

FORM:
Adınız:
Yaşınız:
Plugin İçi Bilginiz:
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:
Build Yeteneğiniz (%):
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın):
Kurucuya Saygın:
Istedigin Yetkini:

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Adınız: Tolga
Yaşınız: 14
Komut Bilginiz: %95
Plugin İçi Bilginiz: %95
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: 3
Build Yeteneğiniz (%): %90
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın):İlk önce izlerim,izlerim,izlerim farkına varıncaya kadar hiçbir şey belli etmem çünkü birilerini sebepsiz yere suçlamayı sevmem,eğer diğer yetkililer de hile diyorsa gereken cezasını veririm.
Kurucuya Saygın: İster büyük olsun ister küçük olsun o bana terbiyeli-ahlaklı davranırsa ben ona saygısızlık etmem.
Istedigin Yetkini:
ADMİN

Mr_Kimliksiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Eser
Yaşınız: Gülşen
Komut Bilginiz: %96 Sayamdığımız Kadar Kod Var
Plugin İçi Bilginiz: %96 Sayamdığımız Kadar Kod Var
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: 4
Build Yeteneğiniz (%): 80
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Serverde Pvp İzleyici Skripti Varsa Oyle İzlerdim Yoksa /v Komudunu Kullanarak İzlrdim Kill Auradan Süpelendim İçin Yanına Gecerim Oto Bana Vurursa Kill Aura Oldugunu Anlarım Görünmezken Adam Nasıl Görmediğini Vursun
Kurucuya Saygın: İyi
Istedigin Yetkini:
Admin

Son düzenleme:

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Adınız: Hüseyin
Yaşınız: Akgül
Komut Bilginiz: %70 Denilebilir
Plugin İçi Bilginiz: Kendim Zaten Pluginerim
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: Deneyimim 3 Senedir Var
Build Yeteneğiniz (%): Build Yeteneğime güveniyorum %81
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): İlk Başta /vanish ile takip ederim eğer sunucuda Kill auro v.b engelleyici plugin varsa gelen notlara bakarım diğer oyunculara özel mesaj atarak bu kişinin hile olup olamayacağını soruştururum Daha İyileri Varmı Varsa Onlarıda İzlerim Sonunda Oylama plugini varsa /oylama gibi komutlarla İsimi Vede Hile Olup Olamayacağının hakkında bir oylama başlatırım
Kurucuya Saygın: Efendim Zaten Forumda Stajyer Oldum Gerçek Hayatımdaki Saygımı Size Gösteririm
Istedigin Yetkini:
Builder

SpaceDementia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Adınız: Taha
Yaşınız: 15
Komut Bilginiz: %95
Plugin İçi Bilginiz: %95
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: 5
Build Yeteneğiniz (%): %75
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Hile gördüm ilk baş emin olmak için onu daha çok izlerim, eğer belli edecek bir şey yaparsa kendine ışınlanarak bana direkmen vuruyormu diye test ederim eğer . Vuruyorsa banlarım vurmuyorsa bırakırım. Fakat şüpheli listeme eklerim
Kurucuya Saygın: %100
Istedigin Yetkini:
Admin

canavar5590055

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: SUAT
Yaşınız: 13 ama 14 e giriceğim
Komut Bilginiz: bilderin zaten worldediti bilmesi yeter ama komut bilgimde %40 falan
Plugin İçi Bilginiz:az çok var
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:3
Build Yeteneğiniz (%):80
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın):Hile Koruma Programı Varsa Zaten Atar Ama yoksa hileyi kapa yoksa banlarım derim kapatıyorum tamam banlama ve ya banlarsan banla derse hiledir zaten o yüzden banlarım ama diyelimki bir şey yazmadı peşinden gidip onu gözetlerim ve sonuçları size iletirim
Kurucuya Saygın:Bana Saygısı Olana Saygılı Olurum Ama Deil İse Karşılık Veririm
Istedigin Yetkini:
BUİLDER

McYaralıJust

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Bora
Yaşınız:15
Komut Bilginiz:97
Plugin İçi Bilginiz:89
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:6
Build Yeteneğiniz (%):95
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): İlk önce Kurucuya söylerim eğer yoksa bakarım bot koruma programı varsa zaten olamaz eğer ondan geçtiyse bir bakarım kendi gözlerimle bakarım hileyse ban!!
Kurucuya Saygın: Sonsuz
Istedigin Yetkini:
Admin

Plugin komutum aslında iyidir ama bazılarını unuttum

erdem03

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Akif
Yaşınız:15
Komut Bilginiz:%85
Plugin İçi Bilginiz:...
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:4-5
Build Yeteneğiniz (%):%85-90
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın):Emin olana kadar izlemeye alırım emin oluncada ban
Kurucuya Saygın:onun bana saygısı kadar
Istedigin Yetkini:
Builderlik-adminlik

sKocadere

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FORM:
Adınız: Samet
Yaşınız: 17
Komut Bilginiz: %100
Plugin İçi Bilginiz: 1 yıl developer lık yaptım plugin içi değiştirme sıfırdan yazabiliyorum fakat pek sevmediğim bir şey
Build Yeteneğiniz (%): 100
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): vanish modda gezer önce izlerim sonra gelen şikayeti değerlendirir ve ona göre gereken cezayı veririm
Kurucuya Saygın: orta düzeyde
Istedigin Yetkini: builder

EXXEL

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Başar
Yaşınız:17
Komut Bilginiz:%100
Plugin İçi Bilginiz: %90
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:5
Build Yeteneğiniz (%): 10
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Hile Gördüysem Öncelikle Adamla Konusurdum Daha Sonra Skype ını Alırım Ekran Açmasını İsterim Açmıyorsa Abuk Subuk Konuşuyorsa Kick Atarım Daha Sonra Tekrar Gelir Hile Oldugundan Şühlenilinirse Tekrar Skype Vermesını İSterim Vermezse Ban Atarım ...
Kurucuya Saygın: Kurucuya tabii ki Saygım Olacak Herkeze Saygılı Olunması Lazım
Istedigin Yetkini:
Admin

MrKacikk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali
Yaşınız:17
Komut Bilginiz: %99 (kimse herşeyi bilmez :))
Plugin içi Bilginiz: %96
Kaç Yıllık Deneyiminiz var:4
Build Yeteneğiniz %10
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): hem vanish hemde gamemode 3 ile izlerim hackse ban değilse anlarım
Kurucuya Saygın: Sonsuz
Istedığın Yetki: Admin

BurakAntalya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Burak
Komut Bilginiz:%95 (Bazı plugin komutlarından alamam, ama bazı pluginlerinde temel , has komutlarını adım gibi bilirim...)
Plugin İçi Bilginiz: %98
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:2-3 senelik
Build Yeteneğiniz (%): WorldEdit Komutlarını Bilme Oranı: %90 El Beceri Kabiliyeti: %93
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Öncelikle, tabii ki oyunculara danışırım. Çünkü adamın kendisi de oyuncu ve onu en iyi kendi grubu tanır. Daha sonra hile açtığını düşündüğüm adamın, sicilini araştırırım. Yani Daha Önce Açmış mı? Açmaya Meğilli mi? Hile açtığına dair daha önceden şikayet edilmiş mi? Bunları araştırarak bi sonuca varırım. Aynı Zaman da Oyuncuların Fikirleri de Benim için Çok Önemli. Hatta oyuncuların fikirlerine o kadar önem veriyorum ki, eğer bütün yaptığım şeylere rağmen kararsız kaldıysam, sunucuda oylama açarım. Ha, Eğer O da işe yaramazsa olayı benden büyük bi yetkiliye devrederim... ( Uzun Uzun Anlatın Diyince, Okunaklı Olsun Diye Açıklayarak Yazdım. Abarttıysam Kusuruma Bakmayın :) )
Kurucuya Saygın: Benden Üst Rütbe/Yetki ve Makamda ki Herkese Saygı Duyarım. Ve Saygı Duymam Gerekiğini de Bilirim.
Istedigin Yetkini:
Admin, Pluginer, Skripter, Builder. (Siz Hangisi Uygun Gödüyseniz...)

NeFox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Tural Heyderov
Komut Bilginiz: Cok Komutu Biliyorum
Plugin İçi Bilginiz: plugin Icin Kodlasdirma Ariyosaniz Beni Bulucaksiniz
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var: 3 Yillik Minecraft 2 Yillik
Build Yeteneğiniz (%): 75
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): LOG Bakardim Varsa Hilesi Kurallarda BAN Listesini ogrenib Ole Atardim
Kurucuya Saygın: Sonsuzdur Ne Diyosa Emrim Gibi Yaparim
Istedigin Yetkini:
ADMIN - MOD - REHBER

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Adınız: Burak
Komut Bilginiz:%95 (Bazı plugin komutlarından alamam, ama bazı pluginlerinde temel , has komutlarını adım gibi bilirim...)
Plugin İçi Bilginiz: %98
Kaç Yıllık Deneyiminiz Var:2-3 senelik
Build Yeteneğiniz (%): WorldEdit Komutlarını Bilme Oranı: %90 El Beceri Kabiliyeti: %93
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Öncelikle, tabii ki oyunculara danışırım. Çünkü adamın kendisi de oyuncu ve onu en iyi kendi grubu tanır. Daha sonra hile açtığını düşündüğüm adamın, sicilini araştırırım. Yani Daha Önce Açmış mı? Açmaya Meğilli mi? Hile açtığına dair daha önceden şikayet edilmiş mi? Bunları araştırarak bi sonuca varırım. Aynı Zaman da Oyuncuların Fikirleri de Benim için Çok Önemli. Hatta oyuncuların fikirlerine o kadar önem veriyorum ki, eğer bütün yaptığım şeylere rağmen kararsız kaldıysam, sunucuda oylama açarım. Ha, Eğer O da işe yaramazsa olayı benden büyük bi yetkiliye devrederim... ( Uzun Uzun Anlatın Diyince, Okunaklı Olsun Diye Açıklayarak Yazdım. Abarttıysam Kusuruma Bakmayın :) )
Kurucuya Saygın: Benden Üst Rütbe/Yetki ve Makamda ki Herkese Saygı Duyarım. Ve Saygı Duymam Gerekiğini de Bilirim.
Istedigin Yetkini:
Admin, Pluginer, Skripter, Builder. (Siz Hangisi Uygun Gödüyseniz...)
Kesin öyledir. Zaten 10000 üstünde eklenti var. Demek %95 ini biliyorsun. Bravo valla. Ayrıca hile açarsa ne yaparsın kısmında hiç inandırıcı değil.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
FORM:
Adınız: Onur
Komut Bilginiz: Aktif olarak kullanılan pluginlerin hemen hemen hepsinin komutlarını biliyorum %99
Plugin İçi Bilginiz: 5 Yıldır pluginerim editliyorum ve yardım alarak yazmaya çalışıyorum
Build Yeteneğiniz (%): 50
Bir Hile Gördünüz ama emin deyilsiniz Ne Yapardınız (uzun uzun anlatın): Hileden emin olmama gibi bir şey yoktur hile zaten kendini belli eder ama genede belki belli etmezse diye hani bi ihtimal "esc" bastırarak ss almasını isterim orada huzuni yazısı veya hile yazısı zaten yazar eğer yazmıyosa ve hilesini iyi saklıyosa bırakırım zaten adam hile kullanmayı hak etmiştir.
Kurucuya Saygın: Bi oyunda emir almayı ve vermeyi sevmem ancak biri emir vermek yerine rica ederse reddetmem
Aktiflik (Kendim ekledim): 24 saatin yaklaşık 20 saati bilgisayardayım
Istedigin Yetkini:
Sadece egomu tatmin etmeye geldim ben ücretli çalışıyorum my friend <3