Rocker_Harby
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Bugün sizlere Bir Eklenti Paketi[Plugin Paketi] sunacağım. Bu plugin paketini bizzat kendisi SnowTigers yapmıştır.Fakat ben bu paketi değiştirerek Daha güzel bir hale getirdim.Yeni pluginler vb. ekledim. Eskisinden daha güzel olmuş durumda.SnowTiger e buradan selamlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.Ve fazla uzatmadan;
Plugin paketinin içindeki pluginler;
AlphaChest,AntiCheat,AntiJoinBot,Authme,AutoSaveWorld,ChestShop,ClearLagg,ColoredTablist,CropJoinLeaveMessage,Essentials,Factions,GodPowers,GroupManager,HatMe,İconomy,Jail,Jobs,LegendaryMessages,LetItRain,Lockette,MarryMe,MobArena,ModReq,MotdManager,NoCheatPlus,Nopl,PluginMetrics,SafeExplosions,SafeFire,ScheduledAnnouncer2,SimpleRegionMarket,SimpleVIPPerks,SpamGuard,WorldEdit ve WorldGuard' dır.
Not: GroupManagerde AhmetMelihTR'nin kini kullandım.Umarım sakınca duymazsın
Teşekkürleriniz bana ve SnowTiger e gelsin şimdiden saygılarımla.Teşekkür Ederseniz sevinirim.Eğer benden özel olarak paket isterseniz yapabilirim.
Yakında; Rocker_Harby Hunger Games Plugin Paketi 2013@-Yeni
Hotfile Link:
MediaFire Link:
Plugin paketinin içindeki pluginler;
AlphaChest,AntiCheat,AntiJoinBot,Authme,AutoSaveWorld,ChestShop,ClearLagg,ColoredTablist,CropJoinLeaveMessage,Essentials,Factions,GodPowers,GroupManager,HatMe,İconomy,Jail,Jobs,LegendaryMessages,LetItRain,Lockette,MarryMe,MobArena,ModReq,MotdManager,NoCheatPlus,Nopl,PluginMetrics,SafeExplosions,SafeFire,ScheduledAnnouncer2,SimpleRegionMarket,SimpleVIPPerks,SpamGuard,WorldEdit ve WorldGuard' dır.
Not: GroupManagerde AhmetMelihTR'nin kini kullandım.Umarım sakınca duymazsın
Teşekkürleriniz bana ve SnowTiger e gelsin şimdiden saygılarımla.Teşekkür Ederseniz sevinirim.Eğer benden özel olarak paket isterseniz yapabilirim.
Yakında; Rocker_Harby Hunger Games Plugin Paketi 2013@-Yeni
Hotfile Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
MediaFire Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.