Roma Mimarisi ve Eski Dönem Kaleleri Yapımından İyi Anlayan Builder Aranır

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Roma Mimarisi ve Eski Dönem Kaleleri Yapımından İyi Anlayan Builder Aranır Elinden Geldiğince Doğal Bir Şekilde Bir Eski Dönem Kalesi Yapacak Ve Bunun İçini Roma Mimarisi İle Donatacak Deneyimli Builderler Aranır
Aşağıda Verilen Formu Doldurmanız Yeterli Olacaktır
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:
Daha Önce Builder Olarak Çalıştığınız Serverlar:
Skypeniz:
Oyundaki Nickiniz:
Ve Yaptıklarınızla İlgili Resimler(Skypeden Atabilirsiniz) :

123abc456

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Adım:Fatih Buğra Soyadım Uyanık Yaşım:15 3-4 Yıldır Mc Oynuyorum
Daha Önce Minefreez Diye Bir Sw De Çalıştım Skype:fatihbugrauyanik resimli olan Minecraft Nickim :123abc4

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fatih Bey Mesajınız Değerlendirilecektir Ve Skype Üzerinden Mesaj İle İletilecektir

hkn14

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Adınız : Hakan
Yaşınız: 14
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: 3
Daha Önce Builder Olarak Çalıştığınız Serverlar: 3 tane kendi serverim oldu Yani Builder oldugum baya vardı .
Skypeniz: WhyVezir
Oyundaki Nickiniz: Atliax
Ve Yaptıklarınızla İlgili Resimler(Skypeden Atabilirsiniz) : Resim hiç çekmiyorm isterseniz serverinizde deneyebilirsiniz :)

NOT : SAYGILI VE SEVGİLİ YETKİLİ ARIYORSAN TAM YERİNDESİN :)

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Alihan
Soyadınız:Çerman
Yaşınız:15
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:6
Daha Önce Builder Olarak Çalıştığınız Serverlar:ankacraft,creepymc,atesmc
Skypeniz:alihan.cerman
Oyundaki Nickiniz:ShadowShak
Ve Yaptıklarınızla İlgili Resimler(Skypeden Atabilirsiniz) :şu an Elimde 1 Tane Var O Da Kardanadam.Skypeden Ekle Atıyım.

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
RPG Server Yetkili Alımları İçin Başvuru Formu.
Ad : Emiralp Tuğrul
Soyad : Akkuş
Kendinizi Puanlandırmanız 0/10 : 10/10
Kendinize Güvendiğiniz Build alanı : Medieval Town,Lobi,Spawn,Eski Çağ,Kaleler,Pazar,Kırık Dökük Yerler,Zindanlar,Doğal Alanlar
Wg Billgim: 100De 100½
Plugin Bilgim : ½98

Oyundaki Nicki : lucko5
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz : 3 Yıldır
Daha Önce Builder Olarak Çalıştığınız Serverler : Pucket,PacoCraft,DinnerCraft,DeadCraft,DragonNW,SonTurkGamers,CinaxSytes,Aternos,CrystalMC,WonderFul,Wincher (Bu Arada Hepsini Yazmadım Hatırlamıyorumda Pek.)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Önemli Not: Yaşım Küçük Gelebilir Sesim 10 Yaşındaymış Gibi Geliyor Fakat Değil. Başarılı Sunucular. :D
tamam skypeden ekleyin beni sizi bir deneyeilm skypem: berkay.erinc[DOUBLEPOST=1421414705,1421414639][/DOUBLEPOST]HALA ALIMLAR DEVAM ETMEKTEDİR EĞER ALIM İÇİN GÖRÜŞMEK İSTİYORSANIZ SKYPEDEN EKLEYİNİZ SKYPE: BERKAY.ERİNC

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map yapimcisi araniyor hala yukardaki kriterlere uygun olup basvurmak isteyen herkes skype: berkay.erinc adresini ekleyin

Samsung Galaxy Note 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kuzeyno

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Kuzey
Soyadınız:Erkan
Yaşınız:14
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:2009 Alpha Versiyondan Beri.
Daha Önce Builder Olarak Çalıştığınız Serverlar:Hala Bir Serverim Var :D / TimeForMC / LegendaryCraftTR
Skypeniz:kuzeyno1
Oyundaki Nickiniz:BMXLauncher
Ve Yaptıklarınızla İlgili Resimler(Skypeden Atabilirsiniz) : Kale İle İlgili Yapıtım Creative Serverde.Kendi Serverimde Arena Çalışmalarım Var.

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuzey bey Skype Ekleyin Yada Ben Ekleyeyim Deneyeceğim sizi[DOUBLEPOST=1422963050,1422962994][/DOUBLEPOST]Yanlız Sunucu Yok Onu Belirteyim Açılacak Sunucu İçin Map Yapılacak[DOUBLEPOST=1422970640][/DOUBLEPOST]Beyler Acil Kale Spawnı lazım Survival Sunucum İçin Doğal OLacak Epic olacak Kaleden direk ormana Çıkılacak eski çağları andıracak