Roux Roleplay - Eski çağlara hükmedin.

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
http://bbgroup.10tr.net/
!Whitelist başvuruları sitemizden, http://bbgroup.10tr.net/showthread.php?tid=15
!Sunucu şuanda açıktır. Yarına kadar +5 başvuru geldiğinde yarın gemiler ile rol yapılacak olan alana doğru toplu bir rol yapılacaktır.
!Sunucunun mapı, pluginleri hazır. Restart verilmesi bekleniyor.

Minecraft'ta roleplay'ın yeni adı

ANA SAYFA

Roux Roleplay, Forum minecraftturk tanıtım sayfamıza hoşgeldiniz. Sayfa içinde iletişim bilgilerimiz, hikayemiz, galeri resimlerimiz gibi pek çok bilgiye erişebilirsiniz. Roux Roleplay Türkiye'nin lider roleplay sunucusu olma yolunda ilerlemek isteyen bir sunucudur. Rol bilen kaliteli oyuncular, güler yüzlü hizmet ve kaliteli hizmet anlayışınızla her zaman yanınızdadır. 7/24 teknik destek ve çalışkan ekibimizle, Türkiye'nin role play tutkunlarına hizmet veriyoruz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAKKIMIZDA

Roux Roleplay, Batuhan Bingöl tarafından 2015 yılında aktive edildi. Birçok roleplay platformunda yer alarak tecrübe edinmesi, minecraft sunucularındaki roleplay kavramını taşıyan neredeyse hiç sunucunun olmaması bu yolda gitmesine neden oldu. Yegane amacı yüksek kalite politikasıyla hizmet vermek olan sunucumuzu geliştirmeleri biraz zaman alsada sonuna gelindi. Ellerinden geldiği sürece oyuncuların tüm isteklerini karşılamaktadır.

Developer
Batuhan Bingöl (17)
Doğaç Aral

Genel Yetkili
Andre Mikalov (18)
Furkan Ceviz (17)
Can Uslu (15)

Oyun İçi Yetkili
Bulunmuyor
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hikaye

- Henüz içerik girilmemiş, gün içerisinde tekrar göz atın. -

Güç denilen şey aşk mıydı yoksa para mı? Hangisini seçmeliydi veya sorulması gereken soru hangisini seçmemeliydi.
Verilen kararların getirilerini iyi hesaplayamamanın sonucunda ölümü mü seçmeliydi yoksa acı çekerek yaşamayı mı?
Umut...
Bekleyişlerin içindeki o özlem, aydınlığı karartan o ışık, bitmişlikteki sonsuzluk gibi hissettirirken ruhun bedeni terketmesinin verdiği acı.
Sessizlikteki haykırışların kulağını çınlattığı o sahte adam

Galeri

Ziyaretçi Defteri

İLETİŞİM

DÜZENLİYORUZ SCREENSHOT EKLENİYOR.
Bornova / İzmir

HESAP NUMARALARI
Hesap numaralarına ilişkin bilgileri internet sitemizden bulabilirsiniz. ( http://bbgroup.10tr.net )

©2015 Tüm hakları saklıdır.

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Sunucu şuanda açıktır. Yarına kadar +5 başvuru geldiğinde yarın gemiler ile rol yapılacak olan alana doğru toplu bir rol yapılacaktır.
Bunu duymam çok güzel oldu hemen başvuruyorum da yazarak rp'de olmuyor ki be yakışıklı bu arada benim kızda bornovada :D

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız değerli. Rol bilmeyen arkadaşlarımız forumdan bana ulaşırlarsa birebir olarak özel ders veriyorum. Ayrıca buradan 'da minecraft düzeyinde rol öğrenebilirler.
@Axel102 Bornova iyidir hoştur nadide insanlar oturur.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Andre Mikalov (18)
Bu Kim Lo :p

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendisi Rus bir arkadaşımız, hikaye konusunda yardımcı oluyor kendisi. :)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Konu güzele benziyor, umarım başarılı olursunuz.

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yavaştan çiftçi, oduncu , madenci gibi işleri yapıcak arkadaşlar belirtirlerse onlarıda sunucuya alabilirim.

upsr1

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Çok başarılı bir sunucu oyundaki adım Pledgemonkey acıkan bana ulaşsın yemek satıyorum :Dd

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım Mixing kuralından ilk cezayı sen yiyeceksin Albert :kaş:

Treil

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerekli cevap gelen başvurulara yollandı

T

Tekyedilan

Ziyaretçi
muhafız dediğim savaşçı[DOUBLEPOST=1440847666,1440847099][/DOUBLEPOST]evet alındımda ip nerde yazıyor göremedim