ByTheEfsane
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ronalda ve Messi aynı takımda 

İşte buDün gece bir farenin Ankara Denizi'nden uçarak Paris'e gittiğini gördüm. Ne yaptığını sorunca vıraklayarak yüzümü kesti.
Bekle Everest kayağımı bitiriyim Afrikadan geçerken kanguru getirip geliyorum[DOUBLEPOST=1400873015,1400872765][/DOUBLEPOST]geçen gün ay ve güneş çarpışınca Labaratuarda Tavukla geziyordum kedi geldi aslan kafasını kedinin ağzına soktu. Tavuk beni bir deney tüpüne hapsetti ve tıslayarak içeriye gaz verdi ve kafam patladı. O sırada tüm gezegenler patlayıp yeniden birleştiler şimdi dünyanın stürn kısmındaki halkalarda Uzaylılar ve Endermanlarla buz hokeyi oynuyoruzDün akşam Survivor'dakiler geri dönüp beni aldılar, şu anda Dominik'ten yazıyorumSanto Domingo süper haberiniz ola
![]()
O yanlış konudaSurvivor'da bandanaları çaldım, geliyorum ^^
Sonra mavi bir portal gördüm, girdim, Steve karşımdaydı. Derken Sonic onu öldürdü, sonra ben onu End'e kadar kovaladım. End'de dövüşüp kazandım. Sonra End'i ve Nether'i patlattım. Portala dönüp dünyama atladım, sonra Enderman'lar geldi ve maç teklif etti. Şu anda 5-0 öndeyiz; 3 golü ben attım, 1 gol Neymar, 1 gol de Ronaldo'dan geldi. Maç 100'de bitiyor.