Sağlık konusunda İçeri gir

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben 1 2 aydır boynumu kıtlatıyorum her 10 saniye durmadan kıtlatıom ve artık boynum agırmaya başladı yavaş yavaş sağıma baksam kıtlar soluma baksam kıtlar bu tik'i nasıl bırakabilirim taktik verin en hızlı bırakma söleyin yoksa ben böle kıtırdatarak boynum kötüye gidio :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben de eskiden bunu çok sık yapıyordum ve hiç bırakmıyordum. Bırakmanın tek yolu şudur;
Korkunç bir şey veya iğrenç bir şey aç ve o şeyi izlerken boynunu kıtlat ardından da her kıtlatışın da o korkunç veya iğrenç şeyin olacağı görüceğine veya ortaya çıkacağına inan ama cidden kendine inandır yani daha doğrusu her boyun kıtalttığın da o şey aklına gelecek ve sen o şeyden rahatsız olacağın için tam boynunu kıtlatacağın sırada boynunu kıtlatmaman gerektiği gelecek ve sen de bundan kaçınıcaksın böylelikle bir kaç aya bu alışkanlığından kurtulmuş olacaksın. :)

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kıtlatmak iyidir ya bir kaç saniyede olsa rahatlıyosun :D özellikle boynun ağrıyosu mesela şu an o durumdayım ve kıtlatıyorum. (Not:boynumun agırması zona hastasi oldugum icin agriyor boynumu kitlattigimdan degil)

↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ölmezsin felç'de olmazsın tığçı değilim buradaki ergen süper zekalarda tıpçı değiller.
Doktora filan görün yani aile büyükleriyle olacak iş değil belki başka bir sıkıntıdır. :D
Üstteki arkadaşın dediği gibi "helvasını yedik." muhabbeti senin içinde geçmesin. :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ölmezsin felç'de olmazsın tığçı değilim buradaki ergen süper zekalarda tıpçı değiller.
Doktora filan görün yani aile büyükleriyle olacak iş değil belki başka bir sıkıntıdır. :D
Üstteki arkadaşın dediği gibi "helvasını yedik." muhabbeti senin içinde geçmesin. :D
En fazla kireçlenme olur o da damarı tıkar beyne yeterli kan gitmez sonrası da Allah kerim. :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
skolyoz annemde var berbat bir şey
Aman aman Skolyoz cidden kötü bir durum kuzenim çekiyor kız spor yapmaktan dolayı beni fırlatıp atacak durumda. :D
Korseleri sürekli değişiyor sıkıntılı bir durum.
Sağlık bu şakaya gelmez deha ergenler burada atıp tutar ama. :lol:

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ya kıtlatmayı sadece sabah kalktığında yaparsın rahatlamak için. 10 saniyede bir kıtlatanı da ilk defa görüyorum. :S

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Lan konuya baktım bi boynumu çıtlatıyım dedim elim çıtladı boynum çıtlamadı :S