''SalçalıEkmek'' Kimdir

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin, kendimi tanıtayım :)
İSİM : DOĞUKAN
KİLO : 76
BOY : 1.85'
AMERİKAN BİRİMİ OLARAK : 6 FT 1 İN (6'1'')
Hobiler:
Profesyonel dövüş. Evet. WWE ve TNA'yı kaçırmadan izlerim çünkü ben de bir gün oralarda olacağım (!)
Kadınlar ? Bayılırım. Bir kadına emir verebilecek düzeye getirmede uzmanımdır. (Ders almak isteyenler Skype ekleyebilir)
Anime ? Hentaü yü çok severim MUHDE saolsun.
T-Rap ? Türkçe rap dinlerim ve diss atmayı ve Freestyle yapmayı çok severim.
Paten ? Çok güzel kayarım. Patenle kayarken güzel bir Missile DropKick rakibin beynini kaybetmesini sağlayabilir.
İngilizce rap söylerim. Dinlemem
Şimdi ben bir SuperStarım :
Ring adı : Rayandu
Gerçek adı : Doğukan
Boy : 6 ft 1 in
Kilo : 175 lbs (70 KG)
Signatür hareketleri : Rayandu Punch (jumping punch(left handed)) Rayandu-Discus clothesline (360 derece diving-focused clothesline)
Bitirici hareketleri : RKO (Rayandu's Knock Out) Rayandu's attitude (Fireman's carry takeover)

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin, kendimi tanıtayım :)
İSİM : DOĞUKAN
KİLO : 76
BOY : 1.85'
AMERİKAN BİRİMİ OLARAK : 6 FT 1 İN (6'1'')
Hobiler:
Profesyonel dövüş. Evet. WWE ve TNA'yı kaçırmadan izlerim çünkü ben de bir gün oralarda olacağım (!)
Kadınlar ? Bayılırım. Bir kadına emir verebilecek düzeye getirmede uzmanımdır. (Ders almak isteyenler Skype ekleyebilir)
Anime ? Hentaü yü çok severim MUHDE saolsun.
T-Rap ? Türkçe rap dinlerim ve diss atmayı ve Freestyle yapmayı çok severim.
Paten ? Çok güzel kayarım. Patenle kayarken güzel bir Missile DropKick rakibin beynini kaybetmesini sağlayabilir.
İngilizce rap söylerim. Dinlemem
Şimdi ben bir SuperStarım :
Ring adı : Rayandu
Gerçek adı : Doğukan
Boy : 6 ft 1 in
Kilo : 175 lbs (70 KG)
Signatür hareketleri : Rayandu Punch (jumping punch(left handed)) Rayandu-Discus clothesline (360 derece diving-focused clothesline)
Bitirici hareketleri : RKO (Rayandu's Knock Out) Rayandu's attitude (Fireman's carry takeover)
Yine aynı yazı fakat bu sefer siyah değil :olgun:.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Seni tek yenebiliyorum o bana yetiyor :) Pokemon çıkarır gibi senin tarafında tartışacak adamlar çağırıyorsun :)
Vallaha bıktım artık şu forumda bana atılan iftiralardan.Sen nerede hangi tartışmada ben ne yaptım da benim ağzımın payını verdin? Bir de bana yobaz diyorsun önce kendine bak sen korkak ergen.Öyle iftira atıp böyle kaçmak kolay zaten;
Arkadaşı yine engelledim hiç yırtınmasın o yobaz.

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Merhaba bende sao bağımlısı mcplayerr. Anime izlerim lol oynarım mc oynarım müzik dinlerim (şu an senin kafandayım öyle bir yazmışsınki akıp gidiyor konu) yemek yemeyi severim oyun oynamayı severim battlefield gibi büyük oyunların hiçbirini oynamadım sebebi ise akkli bir internet ve boşver ben burda kesiyorum.

Bu arada ismimi herkese veririm. İsmim ve soyadım "hmm versem mi ?! Vermiyorum :p"

Bekir_44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnanmayın beyler fake.Salçalı'nın yazıları ve cümleleri daha düzgün olurdu.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin. BurnerTroll olarak bir konuya daha damlıyorum.

Adımı BurnerTroll olarak bilsen yeter. Biraz utangaç biri olduğumu kabul etmekle beraber ortam bulduğumda konuşmama engel de olamam. Sinsi yaşayan bir egom ve aşırı derecede tatlı tüketen bir beynim var. Kimyayı özellikle seviyorum. 17 yaşındayım. LoL oynarım, EUW ve TR'de 30 lvl hesaplarım var ama daha çok EUW takılıyorum. Onun dışında Minecraft banko zaten. Müzik dinlerim. Resim yapmayı özellikle severim, gerek bilgisayarda gerekse kağıtta elim boş durmaz. Şişman değilim ama yemek yemeyi oldukça severim.

İngilizce ile aram çok iyidir. Yabancı dizi takipçisiyim, House olsun Breaking Bad olsun HIMYM olsun...

Öyle işte, bir de konuları yanıtlarken resim bırakma alışkanlığım var:

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Adımı BurnerTroll olarak bilsen yeter. Biraz utangaç biri olduğumu kabul etmekle beraber ortam bulduğumda konuşmama engel de olamam. Sinsi yaşayan bir egom ve aşırı derecede tatlı tüketen bir beynim var. Kimyayı özellikle seviyorum. 17 yaşındayım. LoL oynarım, EUW ve TR'de 30 lvl hesaplarım var ama daha çok EUW takılıyorum. Onun dışında Minecraft banko zaten. Müzik dinlerim. Resim yapmayı özellikle severim, gerek bilgisayarda gerekse kağıtta elim boş durmaz. Şişman değilim ama yemek yemeyi oldukça severim.

İngilizce ile aram çok iyidir. Yabancı dizi takipçisiyim, House olsun Breaking Bad olsun HIMYM olsun...

Şu GIF'i görünce aklıma bu geldi :olgun: ;

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

kişiliğin güzel .d eline sağlık

halil_2002_sak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hos geldin tanitayim kendimi adim halil soy adim sak 13 yasindayim gta gibi acik dunya ve garry's mod gibi sandbox oyunlarini oynama takintim vardir buna birde yuksek fps alamassam fps oyunlarindaki pro lar gibi cildiririm ve arkadaslarim yoktur (var ama izmirde su an bursadayiz) genellikle argo yu kullan mamaya calisir ama azimdan kaciririm