SalçalıEkmek
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
wolfteama laf söleyen bir şey ima etmeye çalışan sensinÇocuklara Bebe V e l e d Diye Hitap Etmeye Devam Et Seninde Bir Gün Sıpan Olucak Hadi Eyw![]()
wolfteama laf söleyen bir şey ima etmeye çalışan sensinÇocuklara Bebe V e l e d Diye Hitap Etmeye Devam Et Seninde Bir Gün Sıpan Olucak Hadi Eyw![]()
Senden bir şey rica edeceğim FT'nin mangasinin son bölümlerine bak.Laf Dalaşının Startını Vermişsin Bakıyorum Neyse Hiç Uğraşamıcam :alay:
Juvia mı ölüyo?Senden bir şey rica edeceğim FT'nin mangasinin son bölümlerine bak.![]()
Yok daha nelerJuvia mı ölüyo?![]()
Görme O Namıssızı :/Foruma hoş geldin ben de Bestia adım soyadım ''Vermiyorum'' yaşım 16 Anime - Yabancı Dizi izler ve her türlü müzik dinlerim.Forumda metalica seven arkadaşlardan sana @faketaxidriver 'ı göstermek istiyorum knk gibiyizdir onunla iyi anlaşa bilirsin. Ben de LOL oynuyorum arada sırada girerim.Benim hakkımda daha fazla bilgi edinmek istersen,forumda nasıl tanındığımı öğrenmek istersen profilimden hakkında bölümüme bakabilirsin.Tekrardan foruma hoş geldin umarım iyi ve huzurlu bir ortam edinirsin.![]()
gizli tarifdometes salçasımı biber salçasımı ??? yoksa karışıkmısın
Salam ben yölömön , Jibrilizm in bulucusu ve forumda en çok düşmana sahip olmasına rağmen kimsenin ona karşı tam bir zafer alamadığı yölömön xd Eğer skypeni verirsen @Zurinqun @MUHDE ve benden oluşan sevgü üçgenüne senide katabiliriz(Zurin biraz ayrı kalabiliyor ama Mühdü üle +9 ilişki itemim var
)
Ben çok şaşırılacak bir kişiliğim şaşırmakta haklısıngizli tarif[DOUBLEPOST=1423486714,1423486653][/DOUBLEPOST]
Vay Anasını Sayın Seyirciler![]()
tamda seni ---- egolu diyecektimBen çok şaşırılacak bir kişiliğim şaşırmakta haklısınBu arada bu ego konuşması değil dalga geçiyorum xd
İnsanlar bana sürekli ön yargı ile yaklaşırtamda seni ---- egolu diyecektim![]()
kendini çözülemez bişi sanmaİnsanlar bana sürekli ön yargı ile yaklaşır2 dakikada konuşma tarzımı çözdüğünü sanarak konuşma tarzımdan kişiliğimi çözerler
![]()
ne dycgmi bilfdmdm .ss.sYalan yalan inanma her önüne gelen bunu mecazen ağzını burnunu dağıtıyor da bu triplere girip göz ardı ediyor çoğu zaman da diyecek laf bulamıyor çünkü 4 - 5 kişi ağzının payını veriyor.