Samsung Galaxy Ace Rom Yükledim Açılmıyor !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Samsung Galaxy Aceme Rom Attım Ama Logoda Kalıyor Ne Recovery Moda Giriyor Nede bir şey oluyor Acilen Yardım Etmeniz Lazım

ismkdc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum download moda alınmıyor almak için tuşlara tıklıyorum samsung galaxx ace yazıyor orda kalıyor
Dostum öyle olmaması lazım bak şimdi pili cıkart tak sonra Orta tuşa basıp tut + ses kısma tuşuna basık tut şimdide acma tuşuna basık tut hicbirini bırakma acılması lazım.

Observerq

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BadaTürkiye gibi forumlardan Android kategorisine konu açarsan hemen yardım alırsın, açıkçası Android ile pek bilgim yok yarı-brick olmuş olabilir.

ismkdc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyle yapıyorum ama yine logo geliyor logoda takılı kalıyor saatlerce
:) 1 saat önce aceye format attım şimdi ace nin model numarası s5830 birde s5830i var o'da ace fakat farkı bendeki model o mesela onda downloaded mode acmak icin; ses acma+ses kısma+power sonra devam etmek icin ses açma tuşuna basıcaksın acılıcak download mode.

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) 1 saat önce aceye format attım şimdi ace nin model numarası s5830 birde s5830i var o'da ace fakat farkı bendeki model o mesela onda downloaded mode acmak icin; ses acma+ses kısma+power sonra devam etmek icin ses açma tuşuna basıcaksın acılıcak download mode.
tmm bekle hemen deniyim olmazsa son çare olarak pazar günü servise göndermek

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
haha download mod açıldı odinde yükledim şimdi odinden rom yüklemem gerek dimi

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
telefonu usb ile ile takıyorum odin görüyor napmam gerek

ismkdc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üsteki verdiğim linkte rarın icinde odin var onla dene.

ek olarak romu yükledikten sonra yaz 1-2 şey daha var yapman gereken stabillik için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...